facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsklooster San Damiano

Stadsklooster San Damiano

Info

Stadsklooster in Den Bosch waar franciscanen, kapucijnen, clarissen en leden van de orde franciscaanse seculieren leven.

Adres: Van der Does de Willeboissingel 12, 5211 CB 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073 613 01 55
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Van der Does de Willeboissingel 12
Postcode: 5211 CB



op zoek naar gerelateerd: Stadsklooster San Damiano parkeren, San Damiano Corsica, van der does de willeboissingel 12 's-hertogenbosch, San Damiano (Assisi), San Damiano italie, Stadsklooster Utrecht, Kloostertuin Den Bosch, Minderbroeders franciscanen Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Franciscanen Franciscanen 1 meter Orde van de minderbroeders franciscanen in Nederland
Kerk in Nood Nederland Kerk in Nood Nederland 736 meter Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld die vervolgd of onderdrukt wo...
Recensies
Een mooie plaats om je geloof te praktiseren. Het is een moderne kloosteromgeving waar mensen gastvrij worden ontvangen.
Mooi authentiek klooster van de kapucijner paters net buiten het centrum van 's-Hertogenbosch, waar je nog ouderwets kunt gaan biechten iedere week. Mooie kruisweg hangt er ook.
Prachtig klooster met zeer vriendelijke mensen, ook voor niet gelovige zoals ikzelf een aanrader. Ik heb kennis gemaakt met deze groep mensen op dierendag, om onze hond te laten zegenen.
Uitgaansdag San Damiano Delft Met onze broederschap OFS hebben wij jaarlijks ons uitgaansdag je verrijkt met een bezoekje aan het stadsklooster San Damiano. Wij werden ontvangen met een koffie en thee en Michel en hun, OFS leden die daar ook wonen, vertelden ons over de historie van het gebouw en over de stappen die de laatste jaren daar zijn gemaakt.Geweldig. Prachtig als je ziet en hoort hoe alles tot stand komt. Een enorm werk maar er gebeurt veel Fijn dat de 3 ordes daar nu samen wonen. We kregen nog een rondleiding door het klooster, kerk en we zagen door een ruit de verbouwing van het Franciscushuis. Bedankt dat wij dit mochten ervaren.
Prachtig stadsklooster waar we vandaag waren voor het 50 jarig priester jubileum van mijn broer. Vriendelijke communiteit van broeders, zusters en paters. Een contemplatief en levendig geheel.
Fijn klooster fijne herinneringen aan
dit is een katholieke kerk .makkelijk kan je op zondag tot 14.00 uur gratis parkeren.
Een plaats om tot je zelf te verliezen en God te vinden. Mooi.
Een plaats van gastvrijheid en bezinning.
Ik stond voor een gesloten deur. Kan er niets over zeggen verder...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid