facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadshart Zaandam

Stadshart Zaandam

Geschiedenis

In het stadshart van Zaandam wordt het steeds leuker en gezelliger om te winkelen. Het centrum is met het prachtige project INVERDAN aan het vernieuwen. De gracht is op 6 april 2013 feestelijk geopend, en de waterval bij het hotel is in werking!

Maar het centrum van Zaandam is meer dan een aangenaam winkelcentrum aan het worden. Met het stadhuis, het Inntel hotel, een bioscoop, het Zaantheater, de Dam, het Czaar Peterhuisje en de Monetwandelroute is er ook op het gebied van uitgaan en cultuur genoeg te ontdekken.

Elke donderdagavond is het koopavond en zijn de winkels geopend tot 21 uur. En elke zondag is het koopzondag van 12-17 uur!

De winkeliers heten u van harte welkom in het nieuwe stadshart van Zaandam!

Adres: Gedempte Gracht, 1500 AH Zaandam
Stad: Zaandam
Route: Gedempte Gracht
Postcode: 1500 AH



op zoek naar gerelateerd: zaandam centrum route, modewinkels zaandam, zaandam zara, bershka zaandam, zaandam primark, winkels zaandam westzijde, zaandam bezienswaardigheden, souvenir winkel zaandam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid