facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor STADSHAEGE keukendesign

STADSHAEGE keukendesign
"bulthaup Stadshaege Amersfoort verkoopt sinds 1998 luxe moderne keukens op maat gemaakt.Uitstekende kwaliteit en service, vaste monteurs en betrouwbare uitvoering. Maak voor persoonlijk advies en ontwerp een afspraak in onze showroom."
Adres: Grote Haag 15 , Amersfoort 3811 HH, NL
Telefoonnummer: 033 462 7130
Stad: Amersfoort
Route: Grote Haag 15
Postcode: 3811 HH



op zoek naar gerelateerd: Kleuren bulthaup b1, Bulthaup b3
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kookwinkel Oldenhof Kookwinkel Oldenhof 380 meter Goed en adequaat geholpen. We zochten een vijzel. Mooi product tegen prima prijs.
Dille & Kamille Dille & Kamille 406 meter
Tulp Verkoop Tulp Verkoop 1 km Prachtige keukens en goede kwaliteit. Maar… de verkopers zijn alleen uit op: zoveel m...
Blokker Blokker 1 km
Superkeukens Amersfoort Superkeukens Amersfoort 1 km Erg blij met de nieuwe keuken . Met elkaar het plan gemaakt . Geduld en aandacht voor...
Van Den Hoek Van Den Hoek 2 km Zeer fijne badkamerzaak. Voor de tweede keer hier een badkamer gekocht, Joost heeft o...
Bouwmaat Amersfoort Bouwmaat Amersfoort 3 km Ik bezocht recentelijk Bouwmaat Amersfoort voor een aantal bouwmaterialen die ik nodi...
Blokker Blokker 4 km
IKEA Amersfoort IKEA Amersfoort 4 km Heerlijk ontspannen ontbeten in deze ruime en schone Ikea. Vriendelijk personeel en r...
Keukenconcurrent Keukenconcurrent 4 km Wij willen in het 1e kwartaal van 2023 onze keuken van 30 jaar oud vervangen. Op voor...
Keukenhome Amersfoort Keukenhome Amersfoort 5 km Wij hebben hier in november een keuken gekocht ter vervanging van een bestaande keuke...
Praxis Praxis 5 km
Blokker Blokker 5 km
Blokker Blokker 6 km
Recensies
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe Bulthaup keuken. We vonden Bulthaup prachtig maar wisten niet zeker of het in ons budget paste. We hebben een heel prettig gesprek gehad met meneer Leenman en hij heeft ons geweldig geadviseerd. Een zeer prettige man, we hebben geen moment het idee gehad dat hij ons iets wilde verkopen. Hij luisterde echt naar ons en uiteindelijk hebben we onze absolute droomkeuken samengesteld. Het gehele proces verliep soepel en ook de 2 heren die kwamen monteren leverden vakwerk af. Als je twijfelt; gewoon een keer in gesprek gaan bij Stadshaege, je krijgt er geen spijt van.
Erg fijn en goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken. De installatie en nazorg verliep ook erg prettig en vlekkeloos.
Wij hebben een Bulthaup keuken bij Filip gekocht. Na meerdere keukenshowrooms te hebben bezocht en negatieve ervaringen te hebben gehad, zij we bij Filip uitgekomen. We zijn zeer tevreden over de hoge mate van service, het meedenken tijdens het ontwerpen, de installatie en de aftersales. Dat alles voor een goede prijs. Het eindresultaat is mooier dan verwacht en is de eyecatcher van het huis geworden. Zou Bulthaup Stadshaege zeker aan vrienden aanraden!
Na lang zoeken naar een mooie keuken kwamen we bij Bulthaup keukens in Amersfoort terecht. Filip wist tot onze verbazing in een relatief korte tijd een keuken in te tekenen die gewoon perfect was. Aan het deskundige advies konden we merken dat hij jarenlange ervaring heeft. Aan alle details wordt gedacht. Eigenlijk dachten we dat een Bulthaup keuken ver buiten ons budget zou vallen. Dit bleek echter mee te vallen, vooral als je bedenkt dat de materialen van topkwaliteit zijn.10 weken later stond er een prachtige keuken in ons huis waar we nog vele jaren van zullen kunnen genieten.
Onderstaande reactie is binnengekomen van een tevreden klant uit Soest : " BULTHAUP IS EEN KLASSE APART" Bij de keuze van 'n nieuwe keuken, waren we in de veronderstelling dat Bulthaup prijstechnisch niet haalbaar was van onze kinderen wisten we al dat Bulthaup een klasse apart is Daarom hebben we ons eerst goed georiënteerd bij een andere gerenomeerde firma. Uiteindelijk 'n poging gewaagd bij Stadshaege in Amersfoort. Filip, 'n echte professionele keukenarchitect, zag kans om in 2 uur ons vertrouwen te winnen. Vervolgens heeft hij een perfect ontwerp gemaakt, waarin al onze wensen konden worden gerealiseerd binnen ons budget. Toen was keuze niet moeilijk en heeft hij het project tot in de perfectie uitgevoerd. Mede door toedoen van z'n vaste Keukenmontagebedrijf. Een tevreden klant uit Soest.
Naast het feit dat Bulthaup zeer mooie keukens maakt, heeft Filip zeer goed oog voor detail. De plaats en vorm waar de locatie waar de keuken is gepland is niet de eenvoudigste, maar Filip heeft daar een zeer goede, praktische oplossing gevonden. Tijdloos, degelijk en chic. Natuurlijk het hogere segment, maar we genieten er elke dag enorm van. Aanrader!
Prachtig product, prettige service. Begin 2019 hadden we het idee ons huis te verbouwen en daar hoorde ook een nieuwe keuken bij, zonder afspraak binnengelopen en heel prettig te woord gestaan. Daarna twee vervolgafspraken, heldere informatie, keurige offertes en prachtige tekeningen ontvangen. De verbouwing is uiteindelijk niet doorgegaan omdat we ons huis verkocht hebben ipv verbouwd, maar het contact met meneer Leenman was perfect.
Wij hebben een Bulthaup B3 gekocht en zijn zeer tevreden over de indeling en info die Filip ons heeft gegeven. De installatie is perfect uitgevoerd. Ik sta elke dag met plezier in de keuken. Tineke C.
ZEEEEEER slecht en dat is niet overdreven, Philip verkoopt met n grote glimlach complete showroom keukens incl apparatuur en daar zit meteen de zeeeeer slechte ervaring; Pas op want het is veelal ouder dan waar het voor wordt verkocht. Expresso machine gaat kapot, als ik het serie nummer aan Siemens Service doorbel krijg ik te horen dat de machine 10 jaar oud is had nu dus 5 moeten zijnInmiddels de magnetron en de inductieplaat ook gecontroleerd. Stom, maar bedonderd ! Pas op met die smakelijke showroom aanbiedingen is mij inmiddels door Siemens en Bulthaup verteld: koop nooit zonder eerst de serie nrs. te controleren bij de importeur.
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Filip. Erg deskundig in zijn vakgebied en kan snel de match maken tussen de ruimte, mogelijkheden en wensen. Afwerking en technisch concept zijn bovengemiddeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid