facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsgehoorzaal Kampen

Stadsgehoorzaal Kampen

Info

Stadsgehoorzaal Kampen

Geschiedenis

Het theater van Kampen.



"De Stadsgehoorzaal Kampen bestaat al 125 jaar en ademt een rijke historie. Als u plaatsneemt in de rode pluche stoelen onder de kroonluchter in de grote zaal, waant u zich in een tijdloos theaterlandschap. Wij zijn trots op ons theater. Maar niet alleen op de fraaie grote zaal. We hebben meer te bieden. In de laatste jaren heeft het hele pand, van de nok tot de kelder, een enorme opknapbeurt gekregen. Alle ruimtes zijn gerenoveerd en volledig aangepast aan de eisen van deze tijd.Er zijn drie prachtige foyers met elk hun eigen karakter, we beschikken over een 4K-filmprojector voor het Filmhuis in de kleine zaal, kortom, de Stadsgehoorzaal is klaar voor de volgende 125 jaar."
Adres: Burgwal 84, 8261 ES Kampen
Telefoonnummer: +31 38 331 73 73
ln.nepmaklaazroohegsdats@ofni
Stad: Kampen
Route: Burgwal 84
Postcode: 8261 ES


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: plattegrond stadsgehoorzaal kampen, stadsgehoorzaal kampen vacatures, stadsgehoorzaal kampen openingstijden, stadsgehoorzaal kampen footloose, stadsgehoorzaal kampen parkeren, stadsgehoorzaal kampen contact, stadsgehoorzaal kampen programma 2018, stadsgehoorzaal kampen filmhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Ukien 't Ukien 546 meter Hele leuke ruimte voor de wat stevigere geluidsfeestjes. Net groot genoeg voor een le...
Recensies
Mooie en gezellige locatie. Geluid was wel te hard tijdens de voorstelling. Gemoedelijke sfeer in de pauze. Leuk om een keer naar toe te gaan. Zit ook een filmhuis in.
Hele mooie zaal en een zeer goede Hendrik Groen neergezet door Beau Schneider.
Wat een fantastisch mooi klein theater met zulke grote artiesten. Lastig parkeren zo in de binnenstad. Zeer vriendelijk ontvangst, goede en vlotte horeca bediening. Toiletten helemaal vernieuwd, perfect passend bij de sfeer.
Mooie sfeervolle zaal, echter op balkon links en rechts vind ik het zicht minder. Moet aardig voorover zitten rugpijn
Leuke fijne ambiance. Netjes en goed verzorgd
Als artiest gespeeld met Symphonic Rock Night. Het theater verzorgde het drinken goed en de kleedruimtes en foyer waren erg sfeervol. We kregen ook hapjes achteraf. Dat verdient wel 5 sterren.
Gezellige avond gehad. Lekkere koffie en bier. Symphonic Rock Night geweest, heel erg mooi. Ze komen volgend jaar terug. Vanavond naar het filmhuis geweest. Aardige film.
Film in vestzaktheater . Fijne middag, goed verzorgd, gezellig, muziek hapje drankje. Mooi verbouwde toilet groep . is het een idee om in de pauze vast wat drankje klaar te zetten?
Hele mooie avond gehad met Guido Weijers, en wat een prachtig theater! Drankjes keurig verzorgd, en vriendelijk personeel.
Geweldige ambiance met een prachtige voorstelling van Tania Kross. Sorry voor de slechte kwaliteit an de foto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid