facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadscafé Jan

Stadscafé Jan

Info

Stadscafé Jan staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Geniet van onze: speciaalbieren en culinaire gerechten in 'huiselijke' sfeer!

Adres: Grote Markt 32, 6511 KB Nijmegen
Telefoonnummer: 0647826645
ln.najefacsdats@ofni
Stad: Nijmegen
Route: Grote Markt 32
Postcode: 6511 KB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 01:00
Dinsdag: 09:30 - 01:00
Woensdag: 09:30 - 01:00
Donderdag: 09:30 - 01:00
Vrijdag: 09:30 - 01:00
Zaterdag: 09:30 - 01:00
Zondag: 09:30 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: stadscafe jan nijmegen menu, stadscafe jan openingstijden, cafe de derde kamer, moenen nijmegen, speciaalbier cafe nijmegen, camelot nijmegen, biessels nijmegen, speciaalbier kopen nijmegen
Recensies
Kom met enige regelmaat in mijn geboortestad Nijmegen en lunch dan graag bij Stadscafé Jan op de Grote Markt. Bij voorkeur dan de uitgebreide Carpaccio met geroosterd brood zie de foto's. Uitstekend en echt een aanrader! Vooral het langgerekte variabel overdekte terras is sfeervol en aantrekkelijk ingericht. Alles is keurig verzorgd. De, vooral jonge, bediening is vriendelijk en correct. Gewoon ook eens doen! Ed Jansen
Vandaag wezen lunchen. Toen we gingen zitten werd er al netjes vermeld dat ze met personeelstekort zaten, dus het eten wat langer kon duren. Geen probleem voor ons. Drankjes besteld latte en kwak bier en ook het eten. Na 20-25 minuutjes kwam netjes het eten en zag er heerlijk uit en smaakte bovendien voortreffelijk. De bediening 2 die op terras liepen was rustig, kalm en beleefd ondanks dat ze het zo druk waren, want terras zat vol. Even gevraagd en er stond maar 1 iemand in de keuken, 2 bediening, 1 bar. Chapeau voor hoe ze het deden, echte horecatijgers
Het eten was erg lekker, alleen de service in het begin erg slecht. Het duurde alleen al 20 minuten voordat we werden aangesproken, en daarna nog eens 15 minuten totdat we onze drankjes kregen. Hierna meer dan een uur gewacht op het eten. Nieuwe serveerder wel veel vriendelijker en heeft zijn excuses aangeboden en ons gratis drankjes gegeven. Dit is helaas hier al eerder gebeurd, dus als je erge honger hebt zou ik het niet aanraden. Verder prima eetcafé, veel keuze.
Stadscafé Jan heeft een fijn terras, waar je rond de middag nog kunt genieten van de najaarszon van midden oktober.
Ik wilde op mijn verjaardag hier borrelen met bubbels en een uitgebreide borrelplank. Had netjes vooraf gebeld en kreeg voicemail, boodschap ingesproken bij de eigenaar wat ik wilde en of ze me terug konden bellen. Niks gehoord maar toch maar gegaan. Ter plekke wilde ze me graag de overpriced bubbels verkopen maar een borrelplank niet. Zogenaamd nemen ze alleen diner orders op en geen borrelplank. Gelukkig was de buurman niet zo moeilijk en hebben we daar gezellig gezeten en een rekening van €175 betaald wat sowieso goedkoper was als bij Stadscafe Jan!
Wilden hier een drankje doen en wat eten, na 20 min kwam er iemand naar ons toe om wat te kunnen bestellen, dus eten&drinken besteld, drinken kregen we na 10min, voor het eten hebben we ruim een uur gewacht, toen we er om vroegen bleek er wat verkeerd te zijn gegaan, dus we kregen een gratis drankje en het eten konden we wel krijgen maar dan zou het weer een half uur duren, dus niet gedaan. Dit restaurant/eetcafe is niet aan te raden.
Gegeten bij dit cafe. Voorgerecht, zalm sushimi, ketjap ipv sojasaus, smakeloze zalm en wasabi achtige watermayonaise. Hoofdgerecht black agnus steak, gortdroog. Veel te ver doorgebakken. Plens pepersaus, waar niet om gevraagd was. Bijgevoegde patat koud. Bij gebrek aan een kok heeft waarschijnlijk de bordenwasser in de keuken gestaan. Eens maar nooit meer! Bediening en drankjes waren verder prima, jammer dat zij de klappen voor de keuken moeten opvangen. Gezellige tent om iets te drinken, maar bij lekkere trek kun je beter even verder kijken.
Nachos besteld en na anderhalf uur maar gevraagd of ze er nog aan kwamen. Eerder ze naar een kwartier gebracht door een chagrijnig personeelslid van de keuken. Nachos waren maar half warm en de rest van het personeel ook niet vrolijk. Tafel was niet schoon en toen we er om vroegen werd er niks mee gedaan. Echt je geld niet waar.
Geborreld op zaterdagmiddag. Binnen gezeten. Ontzettend koud. Lang gewacht, toen maar aan de bar besteld. Weer lang gewacht. Bij navraag een geïrriteerde reactie. Verder wordt de bar altijd volgezet met vuile vaat. Kijkt niet echt gezellig. Toiletruimte niet bepaald schoon. Dat is ook niet de eerste keer. WC buiten gebruik. Kortom, niet wat je van een gezellig biercafé verwacht…
Erg traag, bar vol vuile glazen etc. Er was geen plek meer vrij om eventueel aan de bar te kunnen zitten. WC niet echt schoon, ook geen papier aanwezig. En ze mogen wel eens met een ragebol rondgaan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stadscafé Jan. Grote Markt 32 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stadscafé Jan adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stadscafé Jan. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stadscafé Jan delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid