facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsbrouwerij Radboud

Stadsbrouwerij Radboud

Info

Op een van de mooiste plekjes in Medemblik staat onze brouwerij. Een unieke combinatie van brouwerij, proeflokaal en kookstudio.top voor al je feestjes !

Geschiedenis

Stadsbrouwerij Radboud in Medemblik
IN DE 13E EEUW WERD ER AL BIER GEBROUWEN IN MEDEMBLIK. NU GEBEURT DAT OPNIEUW. RADBOUD BIER.

IN HET HISTORISCHE HART VAN MEDEMBLIK IS IN MAART 2017 EEN GLOEDNIEUWE STADSBROUWERIJ GEOPEND: RADBOUD. BIJNA OP DEZELFDE PLEK ALS WAAR IN 1590 BIERBROUWERIJ HET ANKER WERD GEVESTIGD.

BIJ STADSBROUWERIJ RADBOUD KUN JE BIER PROEVEN, BORRELEN OF EEN KOOKWORKSHOP VOLGEN. NATUURLIJK KUN JE OOK TERECHT VOOR KOFFIE, THEE, FRIS EN BORRELHAPPEN: BEKIJK DE MENUKAART.

LET OP: MOMENTEEL SCHENKEN WIJ RADBOUD DE EERSTE, EEN STEVIG, FRIS BIERTJE VAN 6,6%. ZACHT EN KRUIDIG VAN SMAAK, DANKZIJ DE SPECERIJEN. DE OVERIGE BIERSMAKEN ZIJN VOLOP IN ONTWIKKELING. HOUD DE SITE IN DE GATEN! WIJ HOUDEN JE OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUWE BIEREN.



"In de 13e eeuw werd er al bier gebrouwen in Medemblik. Waar in 1591 brouwerij Het Anker werd gevestigd wordt opnieuw bier gebrouwen: Radboud bier. Gebrouwen, getapt en gebotteld in Medemblik. Bij Stadsbrouwerij Radboud kun je bier proeven en borrelen. Ook te boeken voor een bedrijfsfeestje met bijvoorbeeld een rondleiding door de brouwerij. Contacteer ons voor de mogelijkheden!"
Adres: gedempt Achterom 4, Medemblik
Telefoonnummer: 0623668149
Stad: Medemblik
Route: gedempt Achterom 4



op zoek naar gerelateerd: radboud bier kopen, gedempt achterom 4 medemblik, kwaaie pier bier, kasteel radboud, bier brouwerij radboud, kookworkshop medemblik, bier medemblik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoetzurezus Zoetzurezus 608 meter Wij zijn Zoetzurezus en maken Piccalilly en zoetzuur van verse groenten. De groenten ...
Lekkerkoken.nu Lekkerkoken.nu 15 km Super leuke avond gehad. Leuke ontspannen sfeer. Lekker koken met z'n allen. fantasti...
Recensies
Wat een superleuke uitbater! Een passievolle hardwerkende alles zelf verbouwd barman met fijn personeel achter de bar. We hebben héérlijke zelfgebrouwen biertjes gedronken. De IPA is een absolute aanrader. Hier gaan we zeker terugkomen bij ons volgend bezoek aan Medemblik:-
Mooie plek voor Medemblikkers om elkaar te ontmoeten, lekker bier en fijne cocktails. Enige minpuntje, muziek net iets te luid om een conversatie gaande te houden, dan zul je je heil ergens anders moeten zoeken.
Top zaak! Beste Espresso Martini die ik ooit gedronken heb! En ik heb er wat gedronken! Lekkere sfeer, goede muziek en een goed gesprek. Kom hier zeker vaker!
Wat is dit een leuk café geworden. Zo netjes! En zoveel te bieden. Nog bedankt voor de heerlijke cocktails voo mijn vrouw en de verschillende lekkere biertjes Frank.
Leuke brouwpub om te zitten. De bierkaart wordt steeds wat uitgebreiderEten: 3/5
Beste plek van Medemblik. De Gin tonics zijn van een ander level. De blackcurrant is een aanrader! Ik kom hier zeer zeker terug
Was erg gezellig. Goede sfeer. Aardige bediening.Service: 5/5
Echt een aanrader!! Zeer mooie collectie whisky's op de kaart, waaronder mijn persoonlijke favoriet een Macallan 12 years old Sherry oak, maar ook voor de wat rokerige whisky's zoals een Ardbeg ben je hier op het goede adres.
Wat een verbetering met hoe het was. Super locatie voor een gezellig avondje uit. Als liefhebber van verschillende soorten bier moet je hier een keer naar toe gaan.
Gezellige tent met voldoende keuze aan bieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid