facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsbrouwerij Kordaat

Info

Brouwerij Kordaat is de huisbrouwerij van Stadsbrouwerij Kordaat in Roermond. Een plek waar brouwers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht voor onze eigen bieren maar ook als u een speciaal one off bier wilt laten brouwen voor bijvoorbeeld uw restaurant of cafe.

Wilt u liever een proeverij waarbij we u meenemen door het proces en de geschiedenis van het brouwen dan kunt u ook bij ons terecht.

En tenslotte kunnen we u een workshop brouwen aanbieden waarbij u aan onze ketels zelf mag brouwen.



"Echt ambachtelijk bier in kleine oplages."
Adres: Kasteel keverbergstraat, 6043 Roermond
Stad: Roermond
Route: Kasteel keverbergstraat
Postcode: 6043


Recensies
Enige jaren geleden heeft Milan een proeverij gehouden op een bedrijfsfeestje op locatie. Dit was een enorm succes, waar nu nog over gesproken wordt. Milan heeft veel kennis van bier en weet hier ook boeiend en met verve over te vertellen. Inmiddels heeft al enige jaren ook zijn eigen brouwerij, en wij zijn fan van de boeren die hij brouwt. Persoonlijk zijn zijn lichtere bieren met fruitige afdronk mijn favoriet. Zijn biertjes smaken niet alleen goed, de flesjes zijn ook nog eens een lust voor het oog. De etiketten hebben een lekkere retro-look en pittige namen. Helemaal hip en trending!
Enorm veel kennis over bier aanwezig bij Milan. Kan er heel enthousiast over vertellen en neemt je mee in het verhaal. De bieren van Brouwerij Casimir smaken niet alleen erg lekker, de professionele uitstraling van de flesjes mag er ook zijn!
Frisse, gedurfde en goede bieren. Milan kan bierbrouwer van beroep als geen ander kwaliteit combineren met nieuwe smaken!
Heerlijke biertjes van een brouwer uit onze mooie stad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid