facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer

Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer

Info

Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer is het nieuwe concept met microbrouwerij, bierwinkel en brasserie, in het voormalige riddercomplex aan de Maas!

Geschiedenis

Stadsbrouwerij met Proeflokaal, bierwinkel en rondleidingen! De thuishaven van Maastrichts Bier!



"Stadsbrouwerij Maastricht is de gevestigde microbrouwerij met bierwinkel en proeflokaal. Je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner. Uiteraard ook voor een uitgebreide bierproeverij en een rondleiding door de brouwerij. Met een speciaal bier winkel, 16 tapbieren en verschillende specials is er voor iedereen wat wils bij de Stadsbrouwerij. In de winter zit je lekker aan de bar of op de eerste etage met uitzicht op magisch Maastricht. In de zomer kun je genieten van het terras met de meeste zonuren van Maastricht. Ook voor groepen zijn er passende arrangementen."
Adres: Oeverwal 12, 6221 EN Maastricht
Telefoonnummer: +31438553258
Stad: Maastricht
Route: Oeverwal 12
Postcode: 6221 EN


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Bierproeverij Maastricht, Stadsbrouwerij Maastricht menu, Speciaalbier Maastricht kopen, Brouwerij Maastricht rondleiding, Stadsbrouwerij Maastricht, Brouwerij De Ridder Maastricht, Oeverwal 12 Maastricht, Ridder Maltezer bier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brouwerij Zuyd Brouwerij Zuyd 1 km Leuke ervaring!
De Campus Brouwerij by Brew Class De Campus Brouwerij by Brew Class 2 km Welcome Beerlovers to our Facebook page, We are "De Campus Brouwerij". A crazy idea ...
Recensies
Let's meat is de naam van het plankje bij deze stadsbrouwerij. Het bier, vooral de tripel, het 3e biertje was erg lekker. Overigens was de laatste ook erg sterk en een prima afsluiter. De eerste twee waren een beetje lafjes en behoorlijk bitter en de 2e daarvan iets te zuur gebrouwen met grapefruit . Maar niet getreurd, de "let's meat" plank maakte bijna alles goed! Al vonden we die voor het bedrag van 24,95 flink aan de prijs.
Mooie plaats en leuke tussenstop om te genieten van een proeverij. We betaalden 19€ voor een proeverij van 4 biertjes en een plankje met brood en enkele dips erbij. Leuk om te doen maar eerder s avonds want de biertjes zijn wel zware toebak
Op het terras aangekomen, 2 man bediening gezien. Beide hadden geen goed inzicht wie/wat op het terras zat. Na 18 minuten zonder dat we geholpen zijn, opgestaan en vertrokken. Tot dusver dus 2 sterren. Volgende keer weer een kans, maar tot dusver 2 sterren voor de mooie locatie.
Aan deze kant van de Maas geniet je nog lang van de zon op het buitenterras. Er is een vrij kleine keus aan gerechten, maar het eten is goed van smaak en er is keuze voor iedereen. Speciaal is ook het drinken van bier uit de eigen brouwerij.
Altijd goed binnenkomen bij bezoek aan Maastricht. Heeft een geweldig terras aan de Maas en een uitstekende bierkaart. Ook de rondleiding door de brouwerij is aan te bevelen.
Gisteren met een vrijgezellenfeest hier een bierbroeverij gedaan. Fijne bediening, mooie lokatie ik kom van Maastricht, maar hier was ik nog nooit geweest. Er werd ook makkelijk gedaan over afwijkende wensen en de biertjes werden mooi gepresenteerd met uitleg erbij. Kom hier zeker nog terug!
Heerlijk aan het water gezeten met een heerlijk bierproeverijtje. Niet alleen het bier is lekker; de broodjes waren ook verrassend goed! Broodje grilworst met gegrilde worst en BBQ pulled pork is zeker een aanrader.
We hadden een bierproeferij inclusief hapjes en een rondleiding in de microbrouwerij cadeau gekregen. Toen we aankwamen stond er een carnavals wagen voor de deur en binnen stond tot onze verrassing de bistro vol met Maastrichters in kilts : Na ons aangemeld te hebben bij de bar mochten we een plekje zoeken achter in het cafe waar we onze 1e twee biertjes met inleiding en bijpassend hapje kregen voorgeschoteld. Met het 3e biertje in de hand liepen we naar de naast gelegen microbrouwerij waar we een rondleiding kregen en er verteld werd over het ontstaan van de brouwerij en de geschiedenis er omheen. In de kelder tussen de gewelven is een mini museumpje ingericht en staan er de gistingsvaten met speciaal bier. Er blijkt elke week een nieuw speciaal biertje gebrouwen te worden en die kan je alleen proeven in de bistro. Terug in de bistro voor onze proeverij hebben we nacho's bijbesteld. Het was zoveel dat we het niet eens op kregen. Wat ons opviel is dat iedereen die daar werkt echt alles weten over de brouwerij en het bier dat ze staan te schenken. Chapeau! Voor sfeer, kennis, bar en keuken, properheid en vriendelijkheid 5 sterren! Wij komen zeker weer terug!!
Leuke brouwerij waar met veel enthousiasme over de geschiedenis verteld wordt. De eigenaar is zeer bevlogen en laat graag alles zien. Bijkomend voordeel is dat de biertjes die ze brouwen ook erg lekker smaken.
Mooie ligging aan de Maas en een beetje uit de drukte. Het bier is heerlijk, maar de bediening is wat langzaam en kan beter. Maar als je geduld hebt en zelf proactief de bediening aanspreekt, is het wachten op je bestelling het wel weer waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid