facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsboerderij 't Nije Hoff

Stadsboerderij 't Nije Hoff

Info

'De agrarische verbinding tussen stad en platteland'

Geschiedenis

Een modern, groen melkveebedrijf met een natuurlijke uitstraling, aangepast aan de bijzondere omgeving waarin het is gesitueerd; tussen woonwijk en bospercelen, tussen weilanden en authentieke Drentse houtwallen.

Een bedrijf met duurzaam ontworpen gebouwen met veel natuurlijke materialen en toepassing van tal van groene technieken. Zowel in de veehouderij als in de bouwwijze. En draaiend op duurzaam opgewekte, groene energie.

Een bijzondere veehouderij gelegen op een bijzondere plek, aan de rand van de wijk Bargeres, op een steenworp van de Delftlanden en Waanderveld. Eenvoudig bereikbaar voor buurtbewoners, maar ook voor andere belangstellenden. Pakweg 15.000 mensen als buren op loopafstand, aan de andere kant van de heg van de boerderij.



"In het kleinschalige coulissen landschap, aan de rand van het Noordbargerbos , ten westen van het dorpje Noordbarge en de stedelijke woonwijk Bargeres, ligt tussen de eeuwenoude houtwallen stadsboerderij ’t Nije Hoff. Een bijzonder en vernieuwend concept van de jonge agrariërs Rick Nijhoff en zijn broer Gert-Jan. Al meer dan twee eeuwen bewerkt en beweid hun familie generatie op generatie de bosomzoomde landerijen aan de rand van Emmen. Met de bouw van ’t Nije Hoff gaat deze familietraditie een nieuwe en vernieuwende fase in."
Adres: Nieuw-Amsterdamsestraat, 7812 Emmen (gemeente)
Stad: Emmen
Route: Nieuw-Amsterdamsestraat
Postcode: 7812


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trekkerweb Trekkerweb 2 km Trekkerweb always the first with the latest news! www.trekkerweb.nl.Met elke dag een ...
Recensies
Leuke plek voor een drankje en hapje. Vriendelijk personeel. De locatie is uniek. Geweldige speelplek voor kinderen.
Leuke boerderij je mag binnen kijken er is een melkrobot er zijn kalfjes, 2 varkens, buiten schapen, mooi restaurant, bos om te wandelen honden mogen vrij lopen, kortom prima omgeving voor jong en oud.
Geweldig plek voor de kinderen, en ook voor wat te eten en drinken
Leuke plek vlakbij het bos om te genieten van natuur en lokale producten van hun eigen koeien.
Prachtig gelegen bij honden losloop gebied. Prima koffie Alleen vreemd dat op zo 'n plek bij lisloopgebied voor honden honden binnen niet welkom zijn Ga van de winter niet buiten op terras zitten ba de wandeling. Echt gemiste kans denk kk
Wat een fantastisch plek, en wij hebben een heerlijke lunch gedaan. Vriendelijke eigenaren, de bediening keurig in dezelfde kleding mooie uitstraling. We komen zeker nog eens terug.
Wat een mooi en leuk plekje zowel voor de ouders als de kinderen. Heerlijk genoten op terras terwijl onze dochter aan het spelen is, papa moest uiteraard een paar keer mee op de skelter. Heerlijk geluncht, tosti met boerenham en kaas was erg lekker. Zo af en toe bij de diertjes kijken en uiteraard aaien en hooi vegen met de bezem.
Een heerlijke lunch gehad! Maar wat erg jammer en vervelend was,waren de grote hoeveelheid vliegen binnen. Dit maakte de lunch minder leuk omdat je continu de vliegen van je eten en drinken moest slaan. Hoop dat ze hier wat aan kunnen/gaan doen.
Gastvrij. Heerlijke lunches en voor gezinnen met kinderen geweldige combinatie met stallen vol koeien, leuke speelomgeving. Ligging aan de rand van het bos.
Erg mooie locatie met veel activiteiten ook voor de kinderen. Het eten was erg goed en de bediening perfect.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stadsboerderij 't Nije Hoff met het openbaar vervoer


Emmen, Hesselterbrink 220 meter
4
Emmen, Borgerbrink 310 meter
4
Emmen, Rolderbrink 430 meter
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid