facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsboerderij Presikhaaf

Stadsboerderij Presikhaaf

Info

Stadsboerderij Presikhaaf is een gratis toegankelijke publieksboerderij met een educatieve functie. Ontdek en beleef de boerderij ook op onze website!



"De boer een handje helpen, dieren aaien, aan plantjes ruiken, kriebelbeestjes zoeken in het gras, een ritje op de trekker…Er zijn maar weinig plekken zo leuk en leerzaam als de boerderij. Dat weten we bij Natuurcentrum Arnhem maar al te goed. Daarom doen we iedere dag ons stinkende best om van deze plek een echte beleefboerderij te maken. Op Stadsboerderij Presikhaaf valt alles te leren, te zien en te ontdekken over het boerenleven en de herkomst van ons voedsel. Dat kinderen al op jonge leeftijd in contact komen met hun natuurlijke omgeving vinden we namelijk erg belangrijk. Want alleen als je dichtbij de natuur staat, begrijp je hoe belangrijk het is om er goed mee om te gaan."
Adres: Ruitenberglaan 4, 6826 CC Arnhem
Telefoonnummer: 026-7029000
Stad: Arnhem
Route: Ruitenberglaan 4
Postcode: 6826 CC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:45
Dinsdag: 09:00 - 16:45
Woensdag: 09:00 - 16:45
Donderdag: 09:00 - 16:45
Vrijdag: 09:00 - 16:45
Zaterdag: 09:00 - 16:45
Zondag: 09:00 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: kinderboerderij arnhem de laar, kinderboerderij huissen, kinderboerderij korenmaat rijkerswoerd, kinderboerderij arnhem schuytgraaf, ruitenberglaan 4 arnhem, kinderboerderij elst, boerderijwinkel presikhaaf, heemtuin arnhem
Recensies
Lekker plekje waar je allerlei dieren kunt aaien, zoals konijnen, koeien, geitjes en schapen. Speeltuin en mini winkeltje maken t af. Skelters voor de kleintjes aanwezig en zelf toiletten.
Super geslaagde dag met de kleintjes. Tot jaar of 9 ook speeltuin nog wel leuk.
Leuke locatie om met jonge kinderen te bezoeken, speels en educatief.
Leukste kinderboerderij in Arnhem met lieve medewerkers. Overzichtelijk en netjes en altijd wat te doen. Onze kids vermaken zich er al jaren uitstekend.
Mooie stadsboerderij. Fietsenstalling, bankjes en picknicktafel. Ertegenover een heemtuin. Koeien, konijnen, kippen een echte kinderboerderij Die hooimijtschuur moet je wel echt vermijden als je allergieën hebt, er staat elke keer een bok binnen Varkensstal favoriet van me. Leukste is als de lakenvelders buiten in de wei staan. Ze verkopen ook h eerlijk vlees, Noordland jams, bloemenzaden, kaarten en andere bio streek & natuur producten. Leuke speelweide. Er is een plantenruiltafel en de biggen zijn enkele weken oud
Fijne rustgevende stadsboerderij! Konijnen hok is erg mooi geworden! Vriendelijke werknemers en een hele leuke speeltuin voor jong en oud!
Wat een ontzettend leuk, kindvriendelijke boerderij. Goed onderhouden ook! Zie foto's verschillende soorten dieren.
Leuke plek maar er zijn in de buurt verschillende met meer soorten dieren en beter onderhouden speelapparaten.
Er zijn heel veel verschillende dieren om naar te kijken; varkens, geiten, konijnen, cavia s, verschillende soorten vogels. Je raakt hier niet snel verveeld, hoe oud je ook bent.
Altijd leuk om even heen te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid