facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsboerderij De Weidemolen

Stadsboerderij De Weidemolen

Geschiedenis

Stadsboerderij gelegen in de wijk Oosterheem in Zoetermeer

Adres: Burgemeester Middelberglaan 2, 2721 DX Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-3434181
Stad: Zoetermeer
Route: Burgemeester Middelberglaan 2
Postcode: 2721 DX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Weidemolen Gemiva, Oosterheem kinderboerderij, Brasserie De Weidemolen, Stadsboerderij Zoetermeer, Buitenbeest Zoetermeer, Kinderboerderij Zoetermeer open, Kinderboerderij Zoetermeer Voorweg, Kinderboerderij Zoetermeer rokkeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speelboerderij Het Buitenbeest Speelboerderij Het Buitenbeest 5 km Leuke kinderboerderij met daaraan vast een grote buitenspeelplaats waar de kleintjes ...
Stadsboerderij de Balijhoeve Stadsboerderij de Balijhoeve 7 km Een leuke stads kinderboerderij in Zoetermeer. Leuk voor de kinderen die daarna nog h...
Recensies
Leuke kinderboerderij met speeltuin met zandbak. Ideaal voor de kleintjes om lekker te spelen als ze de diertjes hebben gezien en geaaid. Je mag hier in het konijnenhok en ook de cavia's aaien. Verder hebben ze een weide met geiten waar je doorheen kunt lopen. En dan is er ook nog een binnenruimte waar je iets lekkers kunt halen als een taartje of een ijsje. Daar is ook nog een spelmogelijkheid.
Samen met mijn vrouw waren we hier voor een kort en verkennend fotoverslag voor de fotohobbyclub. Prachtige goed onderhouden plek om vooral kinderen vertrouwd te maken met dieren. Een dankbaar onderwerp voor fotografie. Ook de koffie is helemaal top. Ook de overige producten van de catering zijn overheerlijk. De bediening is vriendelijk. Er wordt hard gewerkt door de medewerkers en ook zij verdienen alle waardering. Ze zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en je te helpen als je een leuke en interessante activiteit wilt zien.
Een leuke stadsboerderij. Goed onderhouden. In de vakantie staat er een springkussen. Er staan varkens, geiten, schapen, koeien, konijnen, cavia's en kippen. Maar er is ook een stukje te spelen met water en een pomp. En een boomhut. Vooraan een speeltuin waar de kleinste klimmers ook kunnen glijden. Kortom, zeker de moeite waard. Ohja en een restaurantje, waar je even wat koffie etc kan halen.
Goed verzorgd en eenvoudige lunch van bij Daan.
Fijne plek om te zijn. Aardige mensen. Leuk voor de kinderen. Er kan ook worden gegeten en gedronken. Ook goed om foto's te maken. De energie wordt hier opgewekt door zonne pannelen en windmolens. Dus milieu vriendelijk te noemen.
Leuke kinderboerderij! Koeien, varkens, cavia's, konijnen, allerlei dieren dus. Aardig personeel! Leuke speeltoestellen. Enige nadeel is dat er water in de buurt is waar kinderen zo in kunnen lopen/vallen er is geen omheining oid, dit is alleen redelijk ver van de dieren vandaan en meer bij een speelgedeelte. Ruim opgezet! Leuk dus om naartoe te gaan.
Hele leuke kinderboerderij, parkeren voor de deur, je kunt er wat drinken kopen, leuke speelgelegenheden erbij. Aanbevolen voor met de kids!
Superleuke kinderboerderij waar aardige mensen werken. Fijne plek voor de kinderen om te spelen! Heel erg jammer dat ze er een bij Daan van gemaakt hebben en daarmee de speelgelegenheid binnen hebben weggehaald. Op een kinderboerderij zouden toch juist de kinderen welkom moeten zijn lijkt me.
Leuke plaats om even met de kids heen te gaan kinderboerderij met heel veel knuffelbeesten. En voor de honger en dorst kun je daar ook terecht met hele schappelijke prijzen.
Leuke kinderboerderij. Groot en je kunt met je kind bij veel Dieren. Iets eten en drinken. Vaak activiteiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid