facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsboerderij Caetshage Culemborg

Stadsboerderij Caetshage Culemborg

Info

Net even buiten de oude kern van Culemborg ligt Stadsboerderij Caetshage, een biologische boerderij én een zorgboerderij.

Adres: Caetshage 1, 4103 NR Culemborg
Stad: Culemborg
Route: Caetshage 1
Postcode: 4103 NR



op zoek naar gerelateerd: Park Caetshage Culemborg, Kippen boerderij Culemborg, Caetshage Architectenbureau, Aardehuis Culemborg, Boerderijwinkel Culemborg
Recensies
Superfijne winkel, gerund door leuke mensen. En vooral goeie producten!
Super sfeer en lekkere biologische producten
Hele fijne plek, goed voor de zintuigen
Heerlijke plek, biologische winkel, lekkere cappuccino, geen poeha, leuke optredens wij waren er met onze djembé groep, bloemen, lieve mensen.
Een plek met een fijne sfeer. We halen er ons brood van KRUIM, maar nemen ook geregeld heerlijke groente van eigen tuin mee of bloemen als die beschikbaar zijn. Als je nog nooit geweest bent, zeker langs gaan.
Een leuke plek om wat meer te weten te komen over groenten en fruit. Daar krijg je opnieuw het buitenleven gevoel. En erg leerzaam voor jong en oud!
De stadsboerderij van Culemborg met verse biologisch groenten vaak van eigen bodem tegen hele betaalbare prijzen. Vers brood van Kruim, mooie snijbloemen uit eigen tuin, vlees van eigen vee en geslacht en bereid door de slagerij de Bruin uit Culemborg, enzovoorts. De boer en boerin Todd en Boudin zijn altijd beschikbaar voor tips en adviezen. Het is altijd gezellig om daar bv op zaterdagochtend naar toe te gaan.
Wat een fijne plek is dit! Heerlijk verse groente en fruit, een leen bibliotheek, een tof kinderdagverblijfje, mooi gebied om eventjes te wandelen en hele lieve schapen!
Naast onze voorkeur voor hun kolen aanrader, hebben wij hout bestelt, top service en fantastische ervaring, ook een aanrader!
Super geweldige stadsboerderij! Gastvrij, vriendelijk, veelzijdig, idealistisch, avontuurlijk. Heerlijk allemaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid