facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsboerderij Beeklust

Stadsboerderij Beeklust

Info

Een erg leuke kinderboerderij aan de groene rand van de stad Almelo



"Aan de rand van het Beeklustpark Almelo is Stadsboerderij Beeklust gevestigd. De Stadsboerderij is openbaar toegankelijk en heeft een publieke functie. Bezoekers van de Stadsboerderij komen voor de dieren, de boerderijwinkel, evenementen en voor ontspanning. De Stadsboerderij wordt onderhouden door deelnemers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij zijn een rookvrije boerderij."
Adres: Ledeboerslaan 3, 7606HS Almelo
Telefoonnummer: .0884306390
Stad: Almelo
Route: Ledeboerslaan 3
Postcode: 7606HS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 14:00 - 17:00
Zondag: 14:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Wierden, Kinderboerderij Overijssel, Paasmarkt kinderboerderij Almelo, Ledeboerslaan 12 almelo, Monkey Town Almelo, Kinderboerderij Almelo openingstijden, Erve Beeklust, Kinderboerderij Markelo
Recensies
Geweldig boerderij voor jong en oud. We hebben geweldig genoten met onze kleindochter Sarah vanmiddag.
ik heb een hele leuke dag gehad met de geitjes en de verjaardag van mijn tante
Altijd gezellig. Nu super veel jonge diertjes. Leuke mini varkentjes gezien. Erg leuk om met de kids heen te gaan.
Gaan we vandaag kijken en gezellig met familieleden kletsen en één verjaardag vieren persoon wordt 80 jaar en nog goed Fit nu geweest alles goed geregeld ete goed bening goed leuke middag ge had
De rondleiding door Mark was supergoed! Ruimte voor de dieren, prachtig park.
Wat een fantastische plek voor kinderen. Erg netjes en de dieren worden goed verzorgd. Mooie speeltuin kortom alles voor handen om de kinderen een mooie ochtend of middag te bezorgen. Echt een aanrader!
Mooie plek om met je kinderen en kleinkinderen naar toe te gaan. Verzorgers gaan goed en leuk met de dieren om. Je kunt er geschikt voer voor de dieren kopen en het is leuk om vervolgens de dieren samen met de kinderen te voeren.
Erg vriendelijke werknemer daar. Heel leuk en groot daar. Van jong tot oudere kinderen genoeg te doen daar. Voor herhaling vatbaar.
Nette kinderboerderij niet heel groot Met een leuke speeltuin ernaast voor de kinderen gratis
Super leuke middag gehad! Heel attent en vriendelijk personeel, nam de tijd voor een praatje en de kinderen. Leuke dieren die echt naar je toe komen. Ook een leuke speeltuin aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid