facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsboerderij Almere

Stadsboerderij Almere

Info

Stadsboerderij Almere is een biologisch-dynamisch bedrijf met koeien, akkerbouw en groenteteelt. Op en om het erf vinden er uiteenlopende educatieve activiteiten plaats die in verband staan met landbouw en voeding.

Geschiedenis

Door onze activiteiten op het gebied van educatie, zorg en onderzoek willen we stadsbewoners betrekken bij het boerenwerk, hen bewust maken van de waarde van de aarde en zinvol werk bieden. We organiseren lessen, kookworkshops, excursies en andere publieksactiviteiten voor uiteenlopende doelgroepen.
Elke zaterdagochtend (van 9.30 tot 13.00 uur) vindt de Almeerse Boerenmarkt plaats in de schuur op ons erf.

Adres: Kemphaanpad 14, 1358 AC Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31615131849
Stad: Almere-Stad
Route: Kemphaanpad 14
Postcode: 1358 AC



op zoek naar gerelateerd: Boerenmarkt Almere, Stadsboerderij Zwolle, Vliervelden Almere, Stadsboerderij Amsterdam, Stadsboerderij Rotterdam, Biologische slager Almere, Kemphaan Almere openingstijden, De Kemphaan Almere camping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderboerderij en Stadsakker Den Uylpark Kinderboerderij en Stadsakker Den Uylpark 5 km Het Den Uylpark is een klein gezellig park, naast Stedenwijk-Noord, vernoemd naar oud...
Recensies
Geweldige plek om te bezoeken! Op zaterdag kan je de biomarkt bezoeken én je kan de koeien een bezoekje brengen.
Na een paar maanden hier niet te zijn geweest, was dit weer eens een fantastische ervaring. Wat gezellig, rustig, lekker, etc.
Op zaterdagochtend een uitgebreide boerenmarkt met veel biologische producten. Groenten, brood, vlees, wijn, vis, kaas etc.
Altijd leuk om even op de markt langs te gaan en te kijken wat voor lekkers er allemaal is.
Elke zaterdag boerenmarkt op de Kemphaan. Wel wat duurder biogisch, lokaal, maar heel fijne sfeer en een leuk uitstapje.
Wat n leuke en gezellige markt. Met echt lekkere producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid