facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsbakkerij De Diamanten Ring

Stadsbakkerij De Diamanten Ring

Info

Stadsbakkerij De Diamanten Ring is gevestigd aan de Choorstraat in Delft. Op deze locatie wordt al 300 jaar op ambachtelijke wijzen elke dag gebakken.

Geschiedenis

Stadsbakkerij De Diamanten Ring is gevestigd aan de Choorstraat in Delft. In dit pand, waar ooit Balthazar Geraerds sliep in de nacht voordat hij Willem van Oranje ombracht, worden nu iedere dag in alle vroegte de lekkerste specialiteiten op ambachtelijke wijze vervaardigd. Kom ruiken, zien en proeven van al ons lekkers en laat je overtuigen door het vakmanschap van je ambachtelijke bakker!



"ONZE BAKKERIJBakkerij De Diamanten Ring is gelegen in het hart van het historische centrum van Delft. Al eeuwenlang wordt hier iedere nacht weer knapperig, vers brood en smakelijk banket op ambachtelijke wijze vervaardigd. Zelfs producten als ontbijtkoek, roggebrood en beschuit worden hier door de bakkers zelf gemaakt. Alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg! De handen van onze vakmensen toveren deze volgens jarenlang in het geheim overgeleverde recepturen om in de lekkerste producten. Deze verkopen we vervolgens met een glimlach in onze winkel. Van zoveel lekkernijen gaan wij zelf namelijk ook stralen. U bent van harte welkom om te komen proeven!"
Adres: Choorstraat 9, 2611 JD Delft
Telefoonnummer: 0152123755
Stad: Delft
Route: Choorstraat 9
Postcode: 2611 JD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bakkerij delft, taart delft, bakker delft centrum, patisserie delft, de diamanten ring bakker, bakkerij holtkamp delft, stoffer delft, van roon delft
Recensies
Top bakkertje met heel veel lekkers voor ieder wat wils. Vriendelijk personeel en een terrasje aan de zijkant
Loeuk bakkerij, lekkere eten, vriendelijk personeel... Vooral mijn favoriet is hun stroopwafel
Ook ik heb een bestelling gedaan bij ze, van to good to go. De mevrouw kwakte een doos met 6 super oude stokbroden voor mijn neus en liep weg voordat ik iets kom zeggen. Ik ben diep teleurgesteld. Het bleek oneetbaar. Ik kom al jaren bij de diamanten ring maar ik heb nu zo'n nare nasmaak dat ik helemaal niet meer terugkom.
Heel mooie bakkerij, heb niet alles kunnen proeven maar de cinnamon roll en de muffin waren lekker :
Ooit vond de moordenaar van Willem I, prins van Oranje, hier onderdak... Nu liggen hier zoete broodjes en meer. Heerlijk geholpen: wat een mooie, smaakvolle stadsbakkerij. Brood, banket, lekkernijen, cadeaus.
Vanochtend op zondag witte puntjes gehaald maar kwamen uit de diepvries dus ik koop puntjes van de vorige dag of misschien wel ouder
Dat is smullen. Als je al die prachtige producten ziet, wil je alles wel hebben. Dat kan helaas niet. Je zal moeten kiezen.
Luxe bakkerij midden in de binnenstad waar nog echt gebakken wordt achter de winkel. Het pand ademt historie van binnen en van buiten. Niet goedkoop, maar ze verkopen mooie producten. Aanrader is het Delftse bruggetje, lijkt op suikerbrood maar toch anders.
Lekker brood en nu ook heerlijke paaseitjes. Aardige mensen, zaak is volledig coronaproof en ruim assortiment brood. Ook lekkere kokosmakronen.
Duur. Maar mogelijk de beste nog ambachtelijke traditionele bakker in Delft en omgeving. In het najaar hebben ze de kwarkbol in het assortiment; die eet ik rustig in m'n eentje in één keer op. En dat moet je lezen als een compliment. Voor de meer standaard producten zou ik denk ik een andere bakker kiezen, dan ben je een stuk voordeliger uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid