facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadhuis, Spui, Den Haag

Adres: Spui 70, 2511 BT Den Haag
Telefoonnummer: +31(0)70 3533629
Stad: The Hague
Route: Spui 70
Postcode: 2511 BT


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: stadhuis den haag parkeren, gemeente den haag afspraak maken, gemeente den haag leyweg, gemeente den haag laak, gemeente den haag burgerzaken, stadhuis openingstijden, oude stadhuis den haag, gemeente den haag openingstijden feestdagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caribbean Houses Caribbean Houses 554 meter Het Rijksvastgoedbedrijf verkoopt de woningen openbaar en transparant. Daarom is geko...
Yaprak Cenaze Yaprak Cenaze 906 meter Yaprak maliye ve cenaze islem hizmetleri; Bastan sonuna kadar sizin yaniniz da.
Samenhaags Samenhaags 2 km SamenHaags is a free program for inhabitants of the Hague in need of furthering their...
Politie Zuiderpark Politie Zuiderpark 3 km Een waardeloos bureau, uiermate onvriendelijk! In dit gebied dien je binnen de parkee...
BOIP Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom BOIP Benelux-Bureau voor de Intellectuele Ei... 4 km Klantenservice is zeer slecht, hebben altijd haast en zijn ook nog onvriendelijk en w...
Rouwverzorging Randstad Rouwverzorging Randstad 4 km Professionele onderneming die zorg, empathie en kwaliteit als policy hebben.
Gemeenschappelijke Meldkamer Den Haag Gemeenschappelijke Meldkamer Den Haag 6 km Lieve hulpverlening
Recensies
Spui is de beste kantoor van alle andere van gemeente Den Haag. Hoog plafond, veel licht, tentoonstellingen, planten, veel plaatsen te zitten en grote goed schermen die kan vanuit alle zitplaatsen mogelijk te zien. Vriendelijke medewerkers, veilige sfeer ook.
Reuze aardig te woord gestaan bij de receptie. Waren ze overal maar zo vriendelijk!¡
Wat een prachtig gebouw! Als je hier naartoe loopt en binnen staat zie je wat om trots op te zijn. Open, transparant, en duidelijk ingedeeld. Zo hoort een gemeentehuis te zijn!
Publieke ruimte in de raadzaal is redelijk confortabel. Voorzieningen zijn dusdanig dat je alles zeer goed kunt volgen. Als inspreker positief ontvangen. Kluisje gekregen om mijn spullen op te bergen.
Eerlijk ik ben niet iemand die van de stad houd … moest even bij t stadhuis wezen…. Groot en ruim plein Fietsers wandelaars en scooters alles rijd door elkaar en o ja ook de tram rijd er … ik ben maar even gaan wandelen met de fiets aan de hand .
Slechte ervaring wil een storing aan een lantaarn paal doorgeven, maar men kan niks voor je doen als je geen paal nummer hebt. Moest het maar via internet doen maar!!! Dat werkt niet al met al slechte ervaring met de gemeente. En paal niet gemaakt.
Begin van dit jaar duurde het maanden om een afspraak te kunnen maken vandaag kon het dezelfde dag! Volgens mij is de achterstand weggewerkt!
Paspoort noodaanvraag werd snel en bureaucratisch opgelost.
Niet eens 1 ster waard ! Wat een drama ! 20 balies waarvan er maar 3 open zijn en maar 3 medewerkers want de rest is naar achteren aan de koffie. Na elke klant naar achteren om koffie te drinken. En maar doen of ze het zo druk hebben. En dat van ons belastinggeld ! En het tempo .... Tropen ! Ga zo maar door ! Bellen heeft ook vrijwel geen zin. Van menu naar menu en dan maar in de wachtrij !
Wel gezellig om daar teshoppe en te wandelen er valt veel tezien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid