facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadhuis

Stadhuis
Adres: Markt 1 , Gouda 2801 JG, NL
Telefoonnummer: 0182 588 211
Stad: Gouda
Route: Markt 1
Postcode: 2801 JG



op zoek naar gerelateerd: functie stadhuis middeleeuwen, stadhuis maastricht, stadhuis breda, stadhuis rotterdam, stadhuis wiki, stadhuis maastricht openingstijden, stadhuis amsterdam, stadhuis breda adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis van de Stad Huis van de Stad 750 meter
Recensies
Prachtig gebouw! Het is geen museum, maar er is voldoende te zien binnen. Verschillende verdiepingen en ruimtes kun je zien. De dame achter de kassa was vriendelijk en gaf ons al heel wat informatie toen we binnen kwamen. Let op, je kunt alleen contant betalen!
Een mooi kijkje gehad in het stadshuis. We kregen een boekje met informatie die we.op ons eigen tempo konden doorkijken terwijl we door het stadhuis liepen. Het is een prachtig gebouw met veel mooie versiering.
Prachtig gebouw! Indrukwekkend stukje geschiedenis.
Voor mij is Gouda, samen met Delft en Leiden, één van de mooiere en gezelligere steden. Zeer de moeite waard.
Niet zo groot, maar wel mooi en ook niet zo duur om te bezoeken. Toegangsprijs zorgt voor onderhoud!
Prachtig gebouw, helaas wordt je aangehouden als je zonder kaartje naar binnengaat en een speech afsteekt van het balkon. Wel echt de moeite waard voor een bezoek.
Super mooi binnen en buiten. Mooie trouwlocatie. Zeer romantisch en knus.
Interessant gebouw. Als je in Gouda bent, moet je het gezien hebben! Houd er wel rekening mee dat je de kleine entreeprijs niet kunt pinnen.
Het is heel mooi hier.
We wilden wel even een kijkje nemen, maar de vrouw achter de kassa vond het leuker om uitgebreid te beppen met de mensen voor ons, waardoor we na enkele minuten wachten geërgerd zijn weggelopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid