facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stad Unique

Stad Unique

Info

De leukste stadsuitjes in Nederland, België en Duitsland!

Geschiedenis

De leukste uitjes in alle steden in Nederland en België!



"Op zoek naar een leuk, spannend, origineel of actief uitje? Dan ben je bij Stad Unique aan het juiste adres!Wij bieden:- Familie uitjes, uitjes met kinderen, city games en goedkope uitjes- Activiteiten in bijna alle grote steden in Nederland, België en in veel steden in Duitsland- Groepsactiviteiten in Nederlandse dierentuinen en het Openluchtmuseum.- Activiteiten met instructeur op locatie of instructeur op afstand.- Escapebox op eigen locatie.- Werken aan teambuilding en communicatie.- Op een informele manier met elkaar samen zijn en ontzettend veel lol hebben!Bekijk ons brede aanbod en reserveer eenvoudig online.Hulp nodig? Bel of mail ons voor advies."
Adres: Groeneweg 162K, 3981 CP Bunnik
Telefoonnummer: 085 - 4879920
Stad: Bunnik
Route: Groeneweg 162K
Postcode: 3981 CP



op zoek naar gerelateerd: Stad Unique Levend Ganzenbord, Stad unique vacatures, Unique uitjes, Moord oplossen stad, Activiteiten in een stad, Speurtocht volwassenen stad, Voetbal City Game, Stadsuitje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D-reizen D-reizen 819 meter José is een fijne man, die actief meedenkt en betrokken is bij het boeken. Heel tevre...
Choice Travel Choice Travel 1 km Choice Travel is de vertrouwde naam voor al uw golfreizen en meer! Persoonlijk, exper...
Personal Touch Travel Jan Alofs Personal Touch Travel Jan Alofs 1 km Vanaf nu zal uw vakantie, zakenreis, groepsreis of droomreis nooit meer hetzelfde zij...
HB Health Travel HB Health Travel 1 km HB HEALTH TRAVEL EEN UNIEK DETOXPROGRAMMA VOOR EEN HEALTHY BODY & MIND
Golfschool Kromme Rijn Golfschool Kromme Rijn 1 km Fantastische home course ! hoop dat we weer snel met meer dan 2 personen in een fligh...
Recensies
Enorm leuke gezinsdag gehad die alleen even werd verstoord door een stortbui. Gelukkig is er in Den Bosch altijd wel een leuk plekje te vinden om te schuilen onder het genot van een drankje en een heerlijke Bossche Bol. De communicatie met spelleidster Sanne verliep lekker soepel. Uiteindelijk met haar aanwijzingen de moord opgelost. Bedankt voor een fijne middag!
Levend Ganzenbord heel leuk spel. Alle uitleg en lijstje met benodigdheden worden doorgestuurd via e-mail en je hebt dan nog een opgeladen gsm nodig de dag zelf om de foto's te sturen en de opdrachten/ kennisvragen te ontvangen. Heel gemakkelijk!
We vinden het een hele leuke en creatieve speurtocht. De vragen waren leuk en de plekken waren mooi. Het was aan het begin nog flink zoeken waar we de beelden konden vinden, omdat het best lastig is om precies te weten waar je in het vak moet zijn. Hierdoor duurde het in het begin best lang om de vragen te kunnen ontvangen. Verder vonden we het hele leuke vragen en een hele mooie ronde om te lopen! Heel erg bedankt! Groetjes Stefan, Linda en Sofie.
Een hele originele en speelse manier om een stad te leren kennen. Ook zeker geschikt voor team-building. We hebben ervan genoten!
We hebben een ontzettend leuke middag gehad in Tilburg met het Whatsapp moordspel. Niet alle plekken waren helemaal up-to-date maar dat is goed opgelost. Goed en snel contact met Lisette. Dank voor de organisatie!!!
Gangsterjacht in Amersfoort. Super leuke activiteit om de stad goed te bekijken. Je komt op plekken die je niet zelf bedenkt. Snelle reacties op onze app met foto en leuke opdrachten/ aanwijzingen.
Gangsterjacht in Valkenburg. Route langs de mooiste plekjes, uitdagende zoektocht en goede assistentie via de app. Aanrader!
Hele leuke manier om de stad Antwerpen te leren kennen. De spelbegeleidster was ook erg enthousiast via WhatsApp. We zijn echt drie uur bezig geweest en hebben heel veel kunnen zien. Leuk voor elke leeftijd!
Wat was dit een leuke manier om een stad te zien! Op ons eigen tempo rond gelopen en leuke foto's gemaakt. Spontaan contact met Hagenezen wanneer we het niet konden vinden. Superleuk!! Heleen, onze online begeleidster, was steeds bereikbaar en deed gezellig mee. En uiteindelijk hebben wij de moord opgelost!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid