facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stacaravan camping Bakkum

Stacaravan camping Bakkum

Info

Bekend om de gezelligheid en vrijheid. Er wordt veel georganiseerd voor zowel volwassenen als kinderen. Prachtige plek om te genieten van natuur en strand.



"Camping Bakkum ligt midden in het Noord Hollands duinreservaat en op slechts 950m vanaf het strand van Castricum. Het is een creatieve familiecamping met veel faciliteiten; waaronder een gezellige ontmoetingsplein, padelbaan, tennisbaan, pump track, fitness en toffe recreatie. Naast fijne kampeerplaatsen vind je hier ook luxe accommodaties. Genieten doe je samen!"
Adres: Zeeweg, Noord-Bakkum, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0620110318
Stad: Noord-Bakkum
Route: Zeeweg



op zoek naar gerelateerd: Stacaravan Bakkum te koop, Camping Bakkum opbouw 2023, Tenthuisje Bakkum te koop, Camping Bakkum plattegrond, Camping Bakkum boeken, Camping Bakkum te koop, Mijn Bakkum, Camping Bakkum caravan huren
Recensies
Een camping met ruime plaatsen aan de bosrand. Ontmoetingsplein is leuk maar het personeel is nu al voorseizoen niet echt vriendelijk. Sanitair is mooi schoon. Speel plaatsen van de kinderen mogen wel eens gemoderniseerd worden. Verder mooie ligging van de camping vlakbij de duinen en strand. En Castricum is een mooi dorp met een leuk centrum.
Het is nostalgisch omdat ik er ben opgegroeid maar de nieuwe veranderingen zijn mooi maar niet heel praktisch. Vooral voor als het wat fris buiten is kan je nergens warm binnen zitten behalve het restaurantje naast de Spar. Deze zat helaas helemaal vol toen wij wilden eten en er waren zelfs wat mensen buiten aan het wachten tot ze een binnenplek konden krijgen. Toen maar naar het snacktentje gegaan, die was ook erg fris want het is gewoon open. Jammer.
Afgelopen weekend Bakkums Hoeve gehuurd voor familieweekend. We waren unaniem met deze grote groep: een heerlijk huis om te verblijven met zoveel mensen zonder dat je het idee hebt dat je elkaar voor de voeten loopt. Het enige wat ons verbaasde met allemaal lange mensen! is de maat van sommige bedden. Die zijn echt te krap en o.i. alleen geschikt voor kinderen. Voor nu was dit op te lossen maar met grotere groep was dit wel een probleem geweest. Tip: vriezers leeg maken en rechter afwasmachine onderste rekje herstellen of vervangen. Maar ook met de aandachtspunten super gehad en komen graag een keer terug!! Bedankt!
De leukste camping van Noord-Holland. Wij hebben hier al jaren een vaste plek waar we van het voorjaar tot de herfst elk weekend komen. Fantastische service, schoon sanitair, leuke activiteiten voor de kinderen. Wat wij ook fijn vinden: de camping is hondenvrij wel vossen :- én open vuur is verboden. Helemaal top!
Top camping, altijd thuis, rust en vakantiegevoel, al ligt ie vlak bij mijn huis. Zelfs na een wandeling door de camping bleef ik dat vakantie gevoel, heerlijk. Activiteiten in de buurt: Genoeg activiteiten in de omgeving. Niks doen en een dagje op de camping blijven is ook heerlijk. Veiligheid: Team houd de campong goed in de gaten. Beloopbaarheid van de buurt: Camping ligt centraal, alle leuke steden zijn goed bereikbaar, midden in natuur, duinen en aan zee Eten en drinken: Men zal niet verhongeren! Heel goeie winkelcentrum, Geesterduin, is op fietsafstand. Speeltuin: Voor kleintjes genoeg te doen.Animatie team is top, Op de warme dagen verdient Eekie meer aandacht! Toiletten: Keurig Geschiktheid voor honden: Honden zijn niet toegestaan en dat vind ik jammer. Picknickgebied: Genoeg plaatsen voor, maar open vuur of BBQ mag niet. Dat is begrijpelijk. E-bbq of gas bbq mag. Er zijn speciale plekken gericht voor gas-bbq.
Heerlijke camping met heel veel te doen voor jong en oud. Mooie campingplaatsen Eten en drinken: Genoeg gelegenheden op en om de de camping
lieve Camping Bakkum, Afgelopen zomer 2 heerlijke weken gehad met het gezin op camping Bakkum. De plekken zijn zeer ruim en met meer dan voldoende schaduw! Horeca en verdere faciliteiten zijn goed op orde. We hebben zo genoten dat we nu zelfs mee doen met de ludieke ansichtkaart actie om te kijken of we een seizoensplaats kunnen bemachtigen. We kijken uit om je weer te ontmoeten Bakkum, en veel plezier met het oplossen van de puzzel Fam. Verheul
Wat jammer. Geen gezellig terras meer Bovendien te dure, slappe, lauwe koffie . Geen vooruitgang camping Bakkum!Service: 1/5
Prachtig een camping die opgaat in de omgeving, open en grillig. Geen vakken camping met hekken. Een verademing.
Heerlijke camping. Goede voorzieningen en alles was schoon en netjes ondanks dat het hoogseizoen was. Het plein met allerlei horeca eraan is echt een groot pluspunt en ook de marktjes en activiteiten dragen echt bij aan de leuke en gezellige sfeer op de camping. Veel leuke speeltuintjes en altijd wat te doen. Of als je niks wilt doen dan kan je heerlijk genieten van de natuur en het strand en de duinen. Kortom: een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid