facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stablefysio

Stablefysio

Info

Stablefysio. Paardenfysiotherapie & manuele therapie voor de ruiter

Geschiedenis


Onze missie is het optimaliseren van het paardenleven. Wij richten ons hier in het bijzonder op de houding en het bewegingsapparaat van het paard, maar ook van de ruiter.



In de ideale situatie zit een paard lekker in zijn vel. In zijn vrije tijd, maar ook tijdens het werk dat hij mag verrichten. Dat betekent voor ons dat hij optimaal kan bewegen, vrij van klachten in zijn lijf. Deze klachten kunnen variëren van een subtiele verandering in het gedrag, in zijn bewegen of zijn exterieur tot een serieus probleem zoals kreupelheid of verzet.

STABLE fysio helpt bij bestaande klachten, maar kan ook preventief van grote waarde zijn voor uw paard. Door middel van een regelmatige check kunnen veel problemen worden voorkomen, en blijft uw paard in optimale gezondheid.

Op deze website vindt u informatie over dierenfysiotherapie en onderzoek en behandeling van uw paard. In het geval van een trauma of een ernstige blessure adviseren wij om eerst contact op te nemen met uw dierenarts.



"Het optimaliseren van het paardenleven, daar richten wij ons op. In het bijzonder op de houding en het bewegingsapparaat van het paard en van de ruiter."
Adres: Preutelsteeg, 5258 Berlicum
Telefoonnummer: 0619344424
Stad: Berlicum
Route: Preutelsteeg
Postcode: 5258


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logopediepraktijk Sleumer Logopediepraktijk Sleumer 1 km Tijdens de behandeling van stem, spraak, taal en/of gehoor, streven wij naar een zo o...
Praktijk Yintang Praktijk Yintang 2 km Welkom bij de AcuCoach. Ik help je om weer lichamelijk en geestelijk pijnvrij volop v...
Fysiopower Fysiopower 3 km Praktijk voor fysiotherapie in Berlicum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid