facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Staal Fysiotherapie & Training

Staal Fysiotherapie & Training

Info

Kwaliteit van de behandeling en oprechte aandacht voor uw welzijn, staan bij ons voorop. http://www.staalfysiotherapie.nl

Geschiedenis

Kwaliteit van de behandeling en oprechte aandacht voor uw welzijn, staan bij ons voorop. Samen met u streven we ernaar u zo snel mogelijk van uw klacht af te helpen. Wij doen dit in een combinatie van fysiotherapeutische behandelingen en training/ oefeningen. Door deze oefeningen nemen uw kracht en uithoudingsvermogen toe, waardoor het herstel wordt bespoedigd.

Daarnaast bent u bij ons nog steeds aan het goede adres voor verschillende specialisaties, zoals Manuele therapie en Bekkentherapie.

Ook als u geen klachten heeft, staat onze oefenzaal tot uw beschikking. Door te trainen voorkomt u klachten en voorkomen is altijd nog beter dan genezen!

Adres: De horst 11, 9254AS Hardegarijp
Telefoonnummer: 0511472316
Stad: Hardegarijp
Route: De horst 11
Postcode: 9254AS



op zoek naar gerelateerd: Kaj Staal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit Fryslan Fit Fryslan 410 meter Het gezelligste adres om lekker te sporten. Goeie begeleiding en advies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid