facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sta Verhuur

Sta Verhuur

Info

Sta Verhuur verhuurt een leuk chalet in Baarle Nassau. Hier kunt genieten en ontspannen in alle privacy. Sta Verhuur zal op den duur gaan uitbreiden houd dus de pagina en de website goed in de gaten!



"Welkom bij Fun Verhuur Reeuwijk, de verhuur specialist van Reeuwijk.Ons assortiment bestaat uit Milieu vriendelijke elektrische boten, sloepen en kano's.Eenvoudig online te boeken met ons unieke reserveringssysteem. Onze vestiging is centraal in Reeuwijk. Verken het 'Groene Hart' met een schitterende boot, sloep of kano van Fun Verhuur Reeuwijk."
Adres: Kaagjesland 20, 2811 kn Reeuwijk-Dorp
Telefoonnummer: 0615149889
Stad: Reeuwijk-Dorp
Route: Kaagjesland 20
Postcode: 2811 kn


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Recensies
Fijn verhuur bedrijf die snel reageerd. Aardige mensen die de tijd nemen om dingen uit te leggen. Fijn dat er opties zijn voor het huren of boeken van een watertonnetje, eten en mogelijkheden zijn om je hond mee te nemen. De boot was volledig uitgerust met ehbo setje, anker, zwemvest en voor de lange huur 5 uur een extra accu voor de moter. Het is fijn dat de motor eigenlijk geen geluid maakt waardoor je elkaar makkelijk kan verstaan maar ook in stilte kan genieten van de rust en de natuur. Al met al, het was een Fun middagje varen!
Prima service,makkelijke opstapplaats, snel online geregeld,leuke tocht gemaakt in een prima boot! We waren met 6 personen,de ruimte in de boot was prima! Zeker een aanrader
Wat hebben we genoten leuke boot prima service en vriendelijke ontvangst. Vanaf funverhuur zit je zo op de grote plas. Funverhuur doet zijn naam eer aan. Een aanrader!!!!
Zaterdag 27 augustus zijn mijn man en ik een dagje uit geweest in Reeuwijk. De 4 dochters hielden thuis de melkveehouderij en het hondenpension draaiende. We werden bij Fun Verhuur geholpen door een guitige krullenbol die piloot wil worden. Heerlijk gevaren tussen de zeilboten en genoten van de rust op het water nadat we E-choppers gehuurd hadden. Na afloop prima gegeten bij het pas geopende Loetje aan de plassen. Een aanrader! Veel succes jullie en groeten van Jan en Theodora Hakkesteegt Groot-Ammers hondenhotel het ooievaarszicht
Bij Fun Verhuur 5 kano's gehuurd om met een groep van 14 personen te kanoën. Erg fijn dat het hier mogelijk is om tot 22.00 uur te huren. Zo is deze activiteit voor een avondje ook goed te doen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Duidelijke info. Snel vertrekken. Goede kaart erbij v d plassen. Neem wel ff een kussen mee. Bank zit vrij hard.
Prachtige robuuste kunststof boot met voldoende zitplaatsen. Krachtige fluisterstille motor. Zitten op een goede locatie, en vandaar uit een open verbinding met de reeuwijkse plassen. We hebben genoten, en dat voor een prima prijs. Dus, wilt u gaan genieten van het plassengebied met een meer dan prima fluisterboot, huur dan bij Fun Verhuur in Reeuwijk !!!
Wat een heerlijke dag hebben we gehad. Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg over de route, heerlijk weer. Ook het boeken vooraf ging heel gemakkelijk. De prijs was prima, we hoefden geen borg te betalen, wat het allemaal erg plezierig maakte. Voor herhaling vatbaar!
Onze 1e keer boot huren met onze kinderen was geweldig! Dit gaan we zeker vaker doen! De kinderen vonden het heel leuk en we waren ook zeer tevreden over fun verhuur en de medewerker die ons alles netjes heeft uitgelegd. Erg vriendelijk!
Snelle reactie van verhuurbedrijf bij vragen. 2 accu's mee dus je kan daarmee de gehele dag varen. Goede uitleg en kaart voor routes te kunnen varen. Geen borg gedoe. Prima prijs kan ook huren voor meerdere dagen tegen aantrekkelijke prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid