facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor st1 gallery

st1 gallery

Info

st1 gallery sells Geological Art that compliments both the classical and the more contemporary decor. Exclusive fossils, minerals, crystals and meteorites.

Geschiedenis

Nederlands:
Kom kijken en voelen in onze verrassende en ontroerende wonderkamer met schatten van de aarde. St1 gallery heeft een uitgebreide selectie van unieke stenen op voorraad.

Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving.

Wat kunt u doen met deze kunst der natuur? Denk bijvoorbeeld aan: een flonkerende bergkristal op uw vergadertafel om de communicatie te stimuleren, een mysterieuze amethist in uw woonkamer, een imposante rustgevende stam versteend hout in of buiten uw entree, een fascinerende fossiele vis in uw keuken, een inspirerend stuk meteroriet op uw werkkamer, een hele mooie tafel in uw wachtkamer.

Bij ons vindt u een unieke collectie decoratieve objecten vanaf 300 euro.

St1 gallery heeft in december 2012 haar deuren geopend in het centrum van het land.

De galerie is absoluut het bezoeken waard voor een ieder die huis of bedrijf een waardevol en bijzonder accent wil geven.

St1 gallery verkoopt prachtige objecten uit de wereld van de geologie. De exclusieve stenen, kristallen, amethisten, fossielen en andere schatten van de aarde voor binnen en buiten worden continu en rechtstreeks geïmporteerd uit de hele wereld door eigenaar en edelsteenkundige Roy Masin.

Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ons hele assortiment met zorg en kennis is uitgezocht en regelmatig wordt aangevuld en vernieuwd.

Openingstijden: zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

English:
In progress.

Adres: Torenlaan 127, 3742 CS Baarn
Telefoonnummer: +31 35 5882266
Stad: Baarn
Route: Torenlaan 127
Postcode: 3742 CS



op zoek naar gerelateerd: Edelstenen groothandel Soest, Torenlaan 127 Baarn, Edelstenen Soest, Stenen mineralen, fossielen, Edelstenen en mineralen Museum Utrecht, Grootste edelstenen winkel Nederland, Edelstenen Brazilië, Groothandel mineralen Duitsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Ongelofelijke verzameling fossielen en een bijzonder vriendelijke ontvangst. Afspraak maken word op prijs gesteld om je persoonlijk op de hoogte te brengen van alle ten toon gestelde fossielen en gesteenten
Geweldig, wat een verzameling! Hele aardige mensen, leerzaam ook!
chique gallery met een hele rijke verzameling
Fantastische gallerie, de moeite waard
Top plek! Aardige mensen alle kennis in huis!
Bijzondere zaak, een lust voor het oog!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid