facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ST&VU Steigerhouten/Vuren Meubelen

ST&VU  Steigerhouten/Vuren Meubelen

Geschiedenis

STEIGERHOUT EN VUREN MEUBELEN is een eenmans zaak dat 8 jaar geleden begon met het vervaardigen van bloembakken en nu is uit gegroeid tot een zaak wat bijna alles maakt van standaard tot maatwerk voor een betaalbare prijs.

Het is me opgevallen dat er steeds meer de nadruk gelegd wordt op het splinter vrije, maar toch die hout look behouden blijft.

De planken zijn van A kwaliteit die anderhalf jaar te drogen hebben gelegen.( nieuw steigerhout is nog vers en gaat na verloop van tijd werken wat barsten en scheuren kan opleveren aan een meubel)

U kunt kiezen uit de 99.99% splintervrije planken voor binnen en buiten of voor de hand geschuurde robuuste planken.
Nu ook de mogelijkheid om uw meubels van Douglas hout te laten maken

De foto`s bij de advertenties zijn van al gemaakte en geleverde meubelen.
U kunt te allen tijde een afspraak maken om een selectie van meubelen te komen bekijken in zijn natuurlijke omgeving ipv een showroom.

Bij aanvraag van een offerte vermeld er bij de lengte, breedte, hoogte en eventueel welke kleur u wenst, zodat ik een duidelijke prijs kan doorgeven.

Als u er voor kiest om het door mij te laten behandelen met een impregnerende, waterafstotende beits, dan worden de planken eerst aan alle kanten behandeld voordat het in elkaar wordt gezet voor een optimale bescherming van het hout

SERVICE EN KWALITEIT IS HET WAAR HET BIJ STEIGERHOUT EN VURENMEUBELEN OM DRAAIT.

Prijzen zijn vanaf

Adres: Klein-Schoot 39 hal 37, 6023 RB Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0614352014
Stad: Budel-Schoot
Route: Klein-Schoot 39 hal 37
Postcode: 6023 RB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid