facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor St. Lumberjack

St. Lumberjack

Info

St. Lumberjack organiseert Botte Bijl. Een festival in de Gelderlandfabriek met stevige muziek, stoer eten, gewaagd bier en een tikje rauw vermaak!



"Moluks, Surinaams & Urban FoodLunch Dinner & PastryHeerlijk broodjes, van authentieke kip kerrie tot onze klassieke Rendang. Niet vergeten de populaire hete kip!Unieke Tosti's of een heerlijke Stoney Burger.Uitgebreid assortiment Moluks surinaamse gerechten.Heerlijke maaltijden gemaakt met passie, unieke tradionele smaken. Klassiekers als Nasi goreng, Nasi Kuning gele rijst Bami Goreng en Tjau-min.Geniet ook eens van onze lekkere pattisserie. Creatief assortiment van ambachtelijke taartjes. Perfecte match bij een van onze smaakvolle koffiesoorten !"
Adres:
Stad: Tiel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burger-WeesThuis Project. Burger-WeesThuis Project. 459 meter Fantastische locatie. Familiedag gehouden met ongeveer 70 personen. Toppie
Roofvogels Arjan Fintelman Roofvogels Arjan Fintelman 565 meter Mijn passie is roofvogels en ik wil graag ook anderen blij maken met mijn passie.
Korenbeursplein Tiel Korenbeursplein Tiel 603 meter Informatie over evenementen op het korenbeursplein in Tiel
Tattoo Saunders Tiel Tattoo Saunders Tiel 617 meter Gezellig & Vriendelijke tattoo shop Ik heb in beverwijk altijd reuze naar me zin....
Marin ink Marin ink 774 meter Oorpiercings laten plaatsen derde gaatje en helix door Melissa. Er wordt erg hygiënis...
Woodstock aan de Waal Woodstock aan de Waal 884 meter Op 28, 29 en 30 juni 2019 is het weer tijd voor Woodstock aan de Waal. Jaarlijks teru...
Parel van de Betuwe Parel van de Betuwe 1 km Jaarlijkse Bandwedstrijd in de Betuwe
VanBonnie VanBonnie 3 km Even een koffiebreak met mijn beker en schaaltje VanBonnie. Ook geniet ik nog steeds ...
Kleurenjoy Kleurenjoy 8 km Even wachten en dan krijg je heerlijke vers gemaakte stokbroodjes. Lekker, vers en be...
Atelier Manon Atelier Manon 66 km Vertaald door Google Goede omgeving Origineel Gute Gegend
Recensies
Het eten was lekker, helaas kwam bij het afrekenen een nare verrassing. Samen hadden wij 3 gerechtjes besteld met twee borden om die te delen. Deze 3 gerechtjes werden elk dubbel gerekend omdat we ze hadden gedeeld. Gezien de kleine hoeveelheid was het niet dubbel. Wij hebben dit aangegeven maar volgens de man achter de toonbank waren het dubbele porties. Omdat we geen zin hadden in een vervelende discussie hebben we betaald en hebben besloten om hier nooit meer heen te gaan.
Geweldig! Zo goed, mooie combi tussen Surinaams en Indonesisch/moluks eten, enorm vriendelijk personeel, meedenken. Wij vonden het helemaal top. Uitstekend eten en gastvrij, wat wil je nog meer.Eten: 5/5
Buitengewoon lekker gegeten, de smaak van de verschillende gerechten zijn geweldig maar ook de bediening is vriendelijk en behulpzaam... een dikke aanrader voor mensen die van lekker eten houden
Zeer vriendelijke warme ontvangst en fantastische bediening. Heerlijk eten, vers. De kok weet wat hij doet. Chapsalon heerlijk Bami met pittige kip verrukkelijk En mijn favoriet saoto soep! Ga zo door mannen en dames!
Super lekker gegeten in ongedwongen sfeerEten: 5/5
Lekker gegeten vandaag. Ik en mijn vrouw aten de rendang met de boontjes en witte rijst. De boontjes waren by far de beste boontjes die ik en mijn vrouw hebben gegeten. Het personeel is vriendelijk en het restaurant is leuk en sfeervol ingericht. Aanrader!
Heerlijke gerechten van de afhaalkaart. De groente- en vleesgerechten, de nasi kuning en goreng zoals het moet zijn als je Indisch lees: Indonesisch eten gewend bent. Ook de chapsalon is lekker leuk bedacht trouwens. Voor herhaling vatbaar!
Fantastisch eten en fijn personeel! Nog niet getafeld, maar wel aantal keer afgehaald. Goede porties, prima prijs, maar vooral de kwaliteit is top!
Je krijgt heerlijk te eten en je word precies goed vol van voor een goed prijsje en de medewerkers en de eigenaar zijn erg vriendelijk!
Prima gerechten en probeer ook zeker eens het terras in plaats van afhalen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid