facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor St Jozef Wervershoof

St Jozef Wervershoof

Info

In Wervershoof, een dorp in de gemeente Medemblik, staat het gezellige en sfeervolle verzorgingshuis Sint Jozef.

Geschiedenis

Sint Jozef is een plek waar de inwoners van Wervershoof graag komen en welkom zijn. Ze zijn er vrijwilliger of lopen binnen voor een kop koffie of om oude bekenden te ontmoeten. Het is een gezellige en warme locatie, waar velen zich snel thuis voelen. Iedereen kent elkaar snel bij naam. De locatie is erg rustig gelegen. Zowel aan de voor- als achterkant kunt u lekker in de tuin zitten en genieten van het zonnetje.



"In het gemoedelijke dorp Wervershoof in West-Friesland kent iedereen elkaar. Er wonen en werken dan ook veel mensen uit de buurt in Sint Jozef, dat tegen het centrum van het dorp aan ligt. Bovendien komen omwonenden graag naar de activiteiten of eten ze samen met u mee in het gezellige restaurant. Zo ontmoet u uw oude vrienden en bekenden weer. Deze prachtig gesitueerde Omringlocatie heeft appartementen voor één of twee personen en aanleunwoningen."
Adres: de Gouw 2, 1693DC Wervershoof
Telefoonnummer: 0228581844
Stad: Wervershoof
Route: de Gouw 2
Postcode: 1693DC



op zoek naar gerelateerd: Omring locaties, Omring Sorghvliet, Omring aanleunwoningen
Recensies
Matig. Maar er woont familie van me, dus ik durf niets te zeggen
Mijn indruk was, dat er goed verzorgd wordt, en een fijn rusthuis is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid