facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor St. Joseph Nederweert

Adres: Brugske 16 6031 BL, Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495631633
Stad: Nederweert
Route: Brugske 16 6031 BL



op zoek naar gerelateerd: Land van Horne Nederweert, Land van Horne Locaties, Logo Land van Horne, Land van Horne Thuiszorg, Wat is Land van Horne, Land van Horne Budel, Vacatures Rust in Roy, Dagbehandeling Land van Horne
Recensies
Verschillende personen hebben hier erg slechte ervaring mee. Bijvoorbeeld dat er maar 1 iemand vanmorgen kwam en mevrouw moest maar kijken hoe ze naar het toilet kon. Personeel wilde niet eens mevrouw helpen met de boterham smeren want het was een brutale vraag.
Hierbij willen wij als familie hartelijk dank zeggen voor de prima zorgen die jullie aan ons moederbijna 25 jaar en eerder ook al aan vader gegeven hebben Ook toen het moeilijker werd hebben jullie er alles aan gedaan om het zo aangenaam mogelijk te laten verlopen!! Ben trots op zo'n team.
Harstikke mooie locatie, fijne mensen!
St Joseph is een zorgcentrum voor hoofdzakelijk dementerenden, maar daar ligt ook een Gasterij bij, waar je prima kunt eten! De Ontmoeting genaamd.
Heel mooi gebouw. Erg uitnodigend en gezellig van binnen. Vriendelijk personeel. Fijn restaurant.
Goede zorginstelling en een gezellige boel. Voor de oudere word er van alles gedaan.
Mooi en zeer liefdevol zorgcentrum, alles draait hier om de bewoners !
Lief en zorgzaam personeel, die ook streng zijn als het nodig is, prima!
Zorgcentrum St.Jozef is héél goed.
Even gestopt voor een ijsje. Heerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid