facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SSS Smilde Dans, Gym en Turnvereniging.

Info

Van harte welkom op de Facebook pagina van christelijke dans en gymnastiekvereniging SSS-Smilde.

Geschiedenis

Op deze Facebook pagina is informatie te vinden over onze vereniging en de activiteiten die gehouden worden. We houden u op de hoogte van alle nieuws en ontwikkelingen. SSS Smilde heeft momenteel ruim 100 leden.

We bieden gymnastiek en turnen voor kinderen (jongens en meisjes) vanaf 3 jaar. We hebben een selectiegroep, maar ook gymwalk (sportief wandelen met oefeningen in de buitenlucht) voor volwassenen.

In de ouderengroep (55+) worden de leden bezig gehouden met allerlei vormen van gymnastiek en kracht- en speloefeningen.

Voor alle kinderen die dat willen, is er de mogelijkheid om op hun eigen niveau mee te doen aan turnwedstrijden. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen om te kijken of het wat voor je is? Dat kan altijd, de eerste 2 keer zijn gratis.

SSS Smilde is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Adres: Kon. Emmastraat 2, 9422 GW Smilde
Telefoonnummer: 0592459469
Stad: Smilde
Route: Kon. Emmastraat 2
Postcode: 9422 GW


Openingstijden

Maandag: 14:45 - 18:45
Dinsdag: 02:45 - 17:45
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Gymzaal Smilde, Freerunnen drenthe, Freerunnen Assen, Free running
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SVH Handbal SVH Handbal 367 meter T kleine dorpje hoogersmilde , dorpje aan het voeten eind, met zijn televisie toren d...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid