facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SSEB

SSEB

Info

Nieuwe producten vragen om een nieuw productieproces. Wij zorgen ervoor dat uw product en/of productieproces optimaal ontwikkeld wordt

Geschiedenis

Smart Solutions Engineering Boxmeer, SSEB, is een ingenieursbureau waar een team van ervaren engineers ontwikkelt, optimaliseert, simuleert, analyseert, berekent, controleert, tekent en automatiseert. Er wordt gewerkt voor diverse sectoren en aan diverse producten. Klanten schakelen SSEB in op onderdelen of voor het gehele projectmanagement.

SSEB heeft de kennis, creativiteit en ervaring in huis om te ondersteunen bij innovaties, productontwikkeling en procesoptimalisatie vanuit de verschillende vakgebieden mechanica, pneumatiek, hydraulica, automatisering, aandrijftechniek en robotica.

SSEB Systems, de andere tak van SSEB, neemt, als u dat wenst, de daadwerkelijke turn-key realisatie van de producten, gereedschappen, tooling, machines en apparaten op zich. Dit gebeurt deels in eigen huis, maar SSEB Systems werkt bij de productie ook al jaren samen met betrouwbare en stabiele partners. Deze partners zijn geselecteerd op basis van de aanwezige expertise binnen specifieke sectoren.

Bij SSEB werkt een vast en hecht team van negen ervaren en hoogopgeleide engineers al zes jaar samen aan projecten voor klanten in diverse sectoren.

De menselijke maat is onze belangrijkste kernwaarde. Die benadrukken we in onze gehele bedrijfsvoering. Onze klanten ervaren dit door:
– het rechtstreekse contact met de engineer
– de betrokkenheid en kennis van uw producten en doelen
– de bezoekjes op uw werkvloer en praktische kennis

Onze engineering skills:
- Product engineering
- Tooling engineering
- Machine engineering
- Process engineering
- Reverse engineering

Onze expertises:
- Ontwikkeling
- Procesoptimalisatie
- AutoForm Simulaties
- FEM Analyse
- Projectmanagement
- Engineering
- Automatisering
- Speciaal machinebouw - apparatenbouw
- Gereedschapmakerij - Tooling
- Prototyping
- Productie door SSEB Systems
- Assemblage
- 3D printen metaal



"Bij Smart Solutions & Engineering Boxmeer SSEB werken wij dagelijks aan diverse uitdagende vraagstukken op het gebied van procesoptimalisatie en productieverbetering. Wij zijn een kleinschalig engineeringbureau, actief op het gebied van Sheet Metal en Speciaal Machine- en Modulebouw. Naast de engineering van oplossingen voor onze klanten, verzorgen wij ook de volledige supply chain, productie en assemblage van de gereedschappen en machines. Binnen SSEB zijn alle competenties aanwezig om projecten van A t/m Z uit te voeren. Onze flexibiliteit en betrokkenheid stelt ons in staat om steeds weer een passende oplossing te leveren en daarmee succes voor onze klanten te realiseren."
Adres: Heinz Moormannstraat 6, 5831 AW Boxmeer
Telefoonnummer: +31 (0) 485 36 10 25
Stad: Boxmeer
Route: Heinz Moormannstraat 6
Postcode: 5831 AW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Protectcoat International Protectcoat International 1 km Protectcoat International is een innoverend familiebedrijf dat gaat voor milieubewust...
Nutreco Nutreco 2 km Mooi kantoorpand en een goed lab
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid