facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Srt-Biddinghuizen

"Onze garage is gewoon geopend en wij heten u van harte welkom! Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats."
Adres: 17 Plant Weg, 8256 SC Biddinghuizen
Telefoonnummer: +31627035939
Stad: Biddinghuizen
Route: 17 Plant Weg
Postcode: 8256 SC


Recensies
Vakmanschap van de bovenste plank,hulp lucht vering onder mijn camper laten bouwen,en de gebruikelijke onderhouds beurt, Weer helemaal top
Prima service, prima communicatie en heel goed meegedacht voor / met onze camper.
Ik kan hier nog niets over zeggen, volgend jaar 2023 er met de camper er heen, wel hele positieve reviews gelezen.
Dit is nu een van de auto/camper garagesBOVAG die service wel heel hoog hebben staan. Klant is hier geen koning maar zelfs keizer. Zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Hier kom je vanzelf terug.
Netjes afgewerkt prima
Prima autogarage. Prijs/ kwaliteit ligt op het niveau dat je mag verwachten. Enige punt waar ik aan moet wennen is dat vanuit een stukje service er vaak ook een lijstje met andere gebreken van de auto wordt aangeleverd.
Zeer goede service en snel geregeld. De prijs valt ook wel mee.
in al de jaren dat mijn familie hier komt hebben ze ons zo goed geholpen, ik reis zelf door half nederland om terug te komen naar deze garage, toppers!
Zeer goede sevice en vriendelijke eigenaar en personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid