facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SRD Schilder & Onderhoudsbedrijf

Info

SRD Schilder & Onderhoudsbedrijf is een betrouwbaar en een ervaren schildersbedrijf. Ik bied u een krachtige combinatie: de ambitie van een jong bedrijf.

Geschiedenis

Mijn naam is Stefan Heek. In 2015 heb ik mijn bedrijf SRD Schilder & Onderhoudsbedrijf opgericht. Voorheen ben ik in dienst geweest bij een professioneel schildersbedrijf en sinds kort beheer ik met veel plezier mijn schildersbedrijf. U kunt enthousiasme en inzet van een gezonde onderneming verwachten. Tegelijkertijd breng ik 14 jaar ervaring mee. Dit is compleet met alle mogelijke vakdiploma’s. Ik bied u een krachtige combinatie: de ambitie van een jong bedrijf en de kennis die ik in de loop van de jaren heb opgestreken met zowel binnen- als buitenschilderwerk. Van het traditioneel schilderwerk, tot het maken van plannen die inzicht geven in de te verwachten onderhoudsbehoefte is van essentieel belang. Alles wordt dan ook afgestemd op de wensen en de behoeftes, dus ik kom graag eerst bij u langs om de werkzaamheden eerst te bekijken.

Ik werk graag met kwaliteit verf en materiaal van het merk Sigma en Sikkens. Ik streef er altijd naar om uw doelen te realiseren en ik garandeer u een goed resultaat dit tot wel 5 jaar! Bij tevredenheid kom ik in overleg met u, over 2.5 jaar bij u langs om alles te controleren en alle liggende delen op eigen kosten te verhelpen.

Kortom, ik ga graag bij u aan het werk!

Adres: Korte Haeg 46, 3853 ED Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0628173986
Stad: Ermelo
Route: Korte Haeg 46
Postcode: 3853 ED


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid