facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SRD Installatie

SRD Installatie

Info

SRD Installatie is een bedrijf gespecialiseerd in montage, service en onderhoud aan verwarmingsinstallaties.



"SRD Installatie,Service, Reparatie, Duurzaam.Installatie, verwarming, service en onderhoud aan alle merken en type installaties.Loodgieterswerkzaamheden."

"SRD Installatie,Service, Reparatie, Duurzaam.Installatie, verwarming, service en onderhoud aan alle merken en type installaties.Loodgieterswerkzaamheden."
Adres: Iependal 16, 3142 AG Maassluis
Telefoonnummer: 0619228528
Stad: Maassluis
Route: Iependal 16
Postcode: 3142 AG



op zoek naar gerelateerd: Actie Vaillant ketel
Recensies
Heel fijn bedrijf. Rob geeft eerlijke informatie en denkt mee. Hij heeft prima werk geleverd voor een mooie prijs. Hij reageert snel en beantwoord je vragen. Ik beveel SRD installatie dan ook van harte aan!!
Rob is een fijne en ervaren monteur met veel kennis over de installatietechniek. Fijn contact, komt afspraken na en heeft eerlijke prijzen. Rob denkt altijd mee in oplossingen. Top monteur! SRD Installatie techniek laat duidelijk merken dat hun voor service en kwaliteit staan. Echt een aanrader!
Zeer vakkundig geholpen, en prettig contact vooraf gehad, meteen duidelijk met tarieven. Voor het omleggen van een waterleiding en leidingen inkorten zouden ze eerst vooraf ter inventarisatie langskomen, echter vielen de werkzaamheden mee en werden deze direct verricht. Ik was positief verrast, en het eindresultaat was helemaal zoals gewenst. Ook het uurtarief werd erg netjes per kwartier afgerond, niet per hele uren zoals ik bij andere loodgieters heb ervaren. Zeker aan te raden!
SRD Installatie is een zeer betrouwbare partij voor uw Installatie werkzaamheden. SRD wordt geleid door Rob die graag denkt in oplossingen. Al met al de juiste partij....
Perfecte service
Goede service !
Prima bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid