facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SR training voor Zakelijk Engels

SR training voor Zakelijk Engels

Info

SR training Zakelijk Engels

Geschiedenis

Waarom SR training en Serious Results?
We zijn bekend met de zakelijke markt in vele uitéénlopende bedrijven en bedrijfstakken. Daardoor is er een ruime ervaring opgebouwd in diverse sectoren. Van zakelijke dienstverlening tot technische bedrijven.
Serious Results: we hadden net zo goed ‘good’ of ‘best’ results kunnen kiezen maar hebben dat bewust niet gedaan. Uw doelstelling en uw vraag zijn de eerste stap in een samenwerking waar we u niet zo zeer als klant zien maar als partner. Beide partijen zijn er bij gebaat om zo serieus mogelijk met uw vraag en de invulling daarvan om te gaan. Dat geeft ‘Serious Results’ voor u, maar ook voor ons.

Wat kunnen we u bieden?
Een op een trainingen of groepstrainingen op alle niveaus met mogelijkheid voor incompany training. Dat kunnen workshops zijn van een of meerdere dagdelen maar ook modules verspreid over een langere tijd. We zijn daarbij altijd flexibel zodat we tijdens de training bij kunnen sturen als dat nodig is en dit tot betere resultaten leidt. We werken met de niveaus van het Common European Framework zodat we duidelijke doelen kunnen stellen. We gaan daarbij altijd uit van de praktijksituatie. Niet leren om te leren maar een duidelijke aansluiting met datgene waar u dagelijks mee bezig bent. Waar mogelijk en gewenst gaan we ook in op de cultuur van uw zakenpartner(s), omdat de ‘Dutch way’ niet altijd de juiste weg is.

De mogelijkheden
Engels op alle niveaus Social talk
Zakelijke gesprekken voeren Zakelijke correspondentie
Technisch Engels Werkinstructies
Training on the job Presentatietechnieken
Telefoontrainingen Advisering bij meetings
Cultuurtraining Persoonlijke begeleiding
Onderhandelingstechnieken Thematische workshops

Hoe gaan we te werk?
Vooraf aan een training is er altijd een telefonische of ‘face to face’ intake met u of uw medewerkers. Aan de hand van deze uitslag kunnen we pas goed beoordelen hoe we uw vraag het beste kunnen beantwoorden. We maken dan een plan dat we aan u voorleggen en waarop u kunt sturen. Zo komen we tot Serious Results



"Wij helpen u en uw medewerkers om professioneel, zakelijk te communiceren in een andere taal. Zakelijk Engels is daarbij ons specialisme maar ook voor andere talen en vertalingen kunt u bij ons terecht. Praktijkgerichte cursussen zakelijk Engels bij u op locatie. Bedrijfstrainingen met uw doelstelling als eindresultaat. Cursussen Engels die op maat worden gemaakt en direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zo gaan uw medewerkers professioneler en efficienter communiceren in het Engels met meer zelfvertrouwen. Op onze website vindt u referenties en business cases als u het liever van een ander hoort. We adviseren u graag in een persoonlijk gesprek om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen."
Adres: Lemmerhengst 19, 4617 GL Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31613996727
Stad: Bergen op Zoom
Route: Lemmerhengst 19
Postcode: 4617 GL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joy's Taal Coaching Joy's Taal Coaching 470 meter "Spreekt u op vakantie graag Engels? Heeft u een cursus Engels nodig voor uw wer...
Recensies
De afgelopen maanden een cursus Engels gevolgd bij SR training. Cursus is gegeven door Sheila. Super veel geleerd en veel vooruitgang geboekt. Sheila heeft de eigenschap om de cursus luchtig te houden maar wel met de gewenste vooruitgang. Bedankt voor de leerzame weken!
Ik heb de cursus Engels vanuit SR training als zeer prettig ervaren. Duidelijke afspraken en correcte begeleiding.
De eerste kennismaking met Sheilla ca. 13 jaar geleden was zo goed bevallen, dat ik het voor een next step training Business English niet anders dan logisch vond om weer bij SR training aan te kloppen. Doordat het lesmateriaal zeer duidelijk is, én in combinatie met iedere week 2 uur 1op1 training, is het doel behaald. Niveau en zelfvertrouwen zijn in snel tempo gegroeid. SR training is zeer aan te bevelen! Jan Faasse Famateq B.V.
Super goede trainingen. Divers lesmateriaal, zowel op het gebied van grammatica als op business niveau. Afgestemd op persoonlijke behoeften en wensen.
Ik ben super tevreden over SR Training. Ik heb hier een 1 op 1 Engelse les gevolgd. Samen met Sheila hebben we gewerkt aan het behalen van mijn doelstellingen. De lessen bevatten de juiste mix van theorie en praktijk in de vorm van grammatica, spelletjes waarbij het gesprekstof erg varieert, het voeren van leuke en ook pittige discussies, schrijven, presenteren, survival tips. De manier waarop je wordt begeleid is super, daardoor krijg je meer zelfvertrouwen en schiet je taalniveau als een raket omhoog.
Over SR Training en Sheila ben ik heel erg positief. De intake vooraf zorgt er voor dat je wordt ingedeeld in het juiste niveau, de lessen waren zeer praktisch en duidelijk. Veel geleerd in korte tijd, lesmateriaal en de tips sluiten erg goed aan bij wat ik in de praktijk kan gebruiken. Sheila is een zeer gemotiveerde lerares en zij luistert erg goed naar de wensen van de cursist. Lessen zijn heel praktisch, leuk en afwisselend met ruimte voor inbreng van leerbehoeften van de cursist bijvoorbeeld aan de hand van praktijk voorbeelden en ervaringen.
De afgelopen maanden heb ik een maatwerk cursus zakelijk Engels gevolgd bij Sheila. Ik kan iedereen deze cursus aanraden. In een korte tijd is het mogelijk om je niveau enorm te verhogen. Je wordt goed gefaciliteerd in handvatten en instructies voor het geven van oa presentaties, telefoongesprekken, email s etc. De cursus wordt volledig toegespitst op de Engelse conversaties die je moet voeren voor je werkzaamheden. Zelf heb ik alle lessen via beeldbellen gedaan wat goed werkte. Op deze manier was het ook goed te combineren met werk. Al met al een hele professionale organisatie die helpen je zakelijke Engels te verbeteren en je artikelen en boeken geven die je ook later nog goed kan benutten als naslagwerk.
SR Training te Bergen op Zoom heeft mij geholpen om mijn zakelijk Engels te verbeteren. Als veiligheidskundige ben ik werkzaam in de chemische industrie waar Engels veelal de voertaal is. Sheila de Wit van SR Training heeft mij in korte tijd op een niveau gebracht waarvan ik zelf niet had verwacht dit te bereiken. De lessen en het lesmateriaal zijn toegespitst op je wensen en je hebt de mogelijkheid om de lessen flexibel in te plannen. Bovenal is Sheila een aangename lerares en een prettig persoon om mee samen te werken. Haar kennis van taal en cultuur maken de lessen interessant. Dankjewel voor je hulp Sheila.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid