facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Squash Club Dekker Warmond

Info

Dekker Squash Club



"Dekker Warmond is een zeer relaxte locatie nabij Leiden en bollenstreek omstreken waar je van alles kunt beleven. Je kunt je bij ons uitleven op de padelbaan binnen en buiten, tennisbaan binnen en buiten, squashen, golfen én bowlen. Na je activiteit kom je in één van onze 3 restaurants, The Timber Club, Lucky's Bowling of Lucky's Next Door, voor een drankje en/of lunch of diner. Kortom 100% genieten!"
Adres: Veerpolder 14, 2361 KV Warmond
Stad: Warmond
Route: Veerpolder 14
Postcode: 2361 KV



op zoek naar gerelateerd: Menukaart Dekker Warmond, Dekker Warmond Golf, Dekker Warmond padel, Veerpolder 14 Warmond, Padel Dekker Zoetermeer, Dekker padel, Dekker bowlen, Dekker Sport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jump XL Trampoline Park Warmond Jump XL Trampoline Park Warmond 84 meter Super lokatie, vriendelijk personeel, alleen zo jammer dat een halve kopje cappuccino...
Healthclub Prolife Healthclub Prolife 130 meter Fijne sportschool. Voelde meteen goed aan. Goede begeleiding wordt niet aan je lot ov...
KWV De Kaag KWV De Kaag 486 meter Officiele facebookpagina van de Koninklijke Watersport Vereniging De Kaag (KWV De Kaa...
Recensies
Ik vroeg om baan 20 helemaal in de hoek om te bowlen vanwege een jongetje die autisme heeft. Er werd mij belooft dat dit ging lukken. Eenmaal aangekomen hadden we opeens een andere baan. Er was geen discussie mogelijk en de vrouw vertelde dat we beter op een middag konden gaan bowlen of iets moesten doen wat niet zo druk was. Belachelijk. Daarnaast zijn de bowlingballen bijna allemaal beschadigd met scheuren erin. Ik zou hier zeker niet meer heen gaan om te bowlen.
Paar weken van te voren voor 25 personen bowlen gereserveerd. Wordt je gewoon paar uur van te voren afgebeld door dubbele boeking ‍ Of je even op een andere data wilt komen…….
Bowlingbaan mooi en schoon. Het restaurant is niet geweldig. In combinatie met een andere activiteit is het wel erg gemakkelijk en het eten smaakt goed. Maar de kaart is beperkt en de snelheid van de keuken laat de wensen over. Het is eigenlijk een veredelde sportkantine. Met kinderen vind ik het een prettig centrum, eerst ballen gooien en daarna een snelle hap pizza of hamburger.
De bowlingbanen zijn erg mooi en proffesioneler. Ook is de temperatuur in de ruimte aangenaam en ziet alles er zeer verzorgd uit. Maar het eten is echt een afknapper. Wij hebben na het bowlen een pizza gegeten en deze was niet te eten. Één uit de supermarkt is meer aan te raden. De bodem is niet vers gemaakt en is dus een kant en klaar product. Het is één deegbal en is erg dik. Er wordt op de website gecommuniceerd dat er gewerkt wordt met VERSE hoogwaardige producten. Hele misleidende informatie. Als ik had geweten dat de bodem gewoon een standaard bodem zou zijn uit de vriezer, dan hadden wij hier geen pizza gegeten. De medewerker in het restaurant heeft ook toegegeven dat ze de bodem niet vers maken vanwege personeels tekort. Wij gaan een klacht indienen.
Bediening was een lachertje, die wilde broodjes met kruidendokter tijdens / na het hoofdgerecht serveren. Maar goed, personeel is lastig te vinden deze tijden. Eten is niet heel bijzonder, maar smaakt prima.
Sfeervolle bar om na het sporten even na te babbelen. Jammer genoeg gaat de frituur erg vroeg uit.....Eten: 5/5
Prachtige bowlingbaan, netjes verzorgd, wel wat duurder dan andere bowlingbanen maar ik zou geen andere meer willen. Het ziet er modern en ruim opgezet uit. Voor de drankjes komt men langs maar vergeet ze niet af te rekenen na het bowlen, dat gebeurd blijkbaar vaak. Maar geen probleem, een vriendelijk mailtje met rekening wordt u nog nagestuurd. Wij komen zeker nog een keer terug!
Tennis hier regelmatig, veel banen, reserveren kan gemakkelijk via een app als je lid bent van de tennisvereniging. Qua personeel bij de ingang/ de bar moet je het maar net treffen. De een is super en vriendelijk de ander lijkt er voor taakstraf te werken. Eten/drinken erg prijzig in vergelijking met andere sportaccommodaties.
Bijzonder onvriendelijk personeel. Wij hadden een squashbaan gereserveerd. Toen we bij onze squashbaan stonden bleek dat het licht van de baan uit was en een lichtknop was niet te vinden. Toen ik ging vragen of het licht aan kon, lieten ze weten dat er gewerkt werd aan de elektriciteit. Geen enkele verontschuldiging of hulp om te kijken of er een andere baan beschikbaar was met licht, we moesten maar in het donker squashen. Ook eerdere ervaringen met het personeel hier waren niet goed.
Leuke locatie om te bowlen, maar ook voor de vorige activiteiten! Fijne service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid