facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Square Tegelwerk Kampen

Square Tegelwerk Kampen

Info

Square Tegelwerk Kampen - Onze showroom is gevuld met een ruim assortiment aan tegels en deze kunnen tevens worden gezet door een echte vakman.

Label

Btw nummer NL820045019B01
KvK nummer 65132815

Producten

Keuken, badkamer & sanitair tegels, wand- en vloertegels voor alle ruimtes in uw woning of bedrijf.



"Tegels lage prijzen grote collectie vloer- en wandtegels!Bezoek de winkel vandaag nog!Badkamertegels – Keramische tegels.Onze vriendelijke medewerkers helpen u de perfecte tegel te vinden.Kom gerust langs ook zonder afspraak!Snel en gratis geleverd.Onze tegelzetters kunnen snel bij u aan de slag. Bel nu!"

"Tegels lage prijzen grote collectie vloer- en wandtegels!Bezoek de winkel vandaag nog!Badkamertegels – Keramische tegels.Onze vriendelijke medewerkers helpen u de perfecte tegel te vinden.Kom gerust langs ook zonder afspraak!Snel en gratis geleverd.Onze tegelzetters kunnen snel bij u aan de slag. Bel nu!"
Adres: Eckerstraat 13b, 8263 CB Kampen
Telefoonnummer: 0637422631
ln.liamtoh@krewlegeterauqs
Stad: Kampen
Route: Eckerstraat 13b
Postcode: 8263 CB


Recensies
Square is een familiebedrijf met jarenlange ervaring en dat is te zien in de hoge kwaliteit van het afwerkingsniveau. Ze hebben bij ons de badkamer en het toilet betegeld en we zijn erg blij met het mooie resultaat! Ze denken echt met je mee gedurende het hele proces van tegels uitzoeken tot en met het zetten. Absoluut een aanrader!
Wat een fijn familiebedrijf is dit! Voor het inrichten van onze zorgbadkamer hebben we van Mieke en Renée uitstekend advies gehad en mooie én betaalbare wand en vloertegels gekocht. Daarnaast goede adviezen en materialen omdat we de tegels zelf wilden aanbrengen. Voor ons een geslaagd project in een moeilijke tijd. Square is een absolute aanrader!
Super vriendelijk en klantgericht geholpen bij ons vraagstuk, heel erg bedankt voor het geleverde maatwerk.
Heel fijn geholpen door Mieke. Zij denkt met je mee en verleent een goede service. Tegels zijn van een hoge kwaliteit. En er word mooi werk afgeleverd. Wij zijn erg blij met het resultaat van de tegels voor in onze keuken!
We zochten een mooie vloer bij onze nieuwe keuken. Super blij zijn we met het advies van Mieke! Het is zó mooi geworden!
Mooie showroom met genoeg keuzes! We zijn erg goed geholpen en onze badkamer en toilet zien er prachtig uit! Echt vakwerk
Erg blij met Square: hele mooie selectie tegels, goed en prettig advies én vakwerk geleverd in het zetten. Prima prijs-kwaliteit.
Heel prettig samen gewerkt met deze mensen! Goede service en blij met het resultaat. Leuk familie bedrijf wat knetter hard werkt. Niets negatiefs over te zeggen eigenlijk!
Goede klantenservice, met leuk advies. Mooie winkel, en de tegels liggen er strak in. Kortom, een aanrader.
Vriendelijke medewerkers in de showroom. De tegelzetters zijn echt vakmensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid