facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Square Geldrop

Adres: Heuvel 93, 5664 HN Geldrop
Telefoonnummer: 0407370467
Stad: Geldrop
Route: Heuvel 93
Postcode: 5664 HN



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Geldrop, Nieuw restaurant Geldrop, Square Menu, Tapas restaurant Geldrop, Kerstmenu Geldrop, Restaurant Geldrop Heuvel, Restaurant Horecaplein Geldrop, Heerenhuys Geldrop
Recensies
Lekker gegeten gister, voor mijn verjaardag! Heel vriendelijk personeel ; En maakte zelfs het eten nog warm voor mijn broertje, dat wat later kwam. Shared dinner gedaan met z'n allen. Ook nog een lekker toetje gekregen, voor mijn verjaardag!
Op zaterdagavond hier gegeten. Was gezellig druk,personeel en eigenaar kei vriendelijk. Hadden alle aandacht voor de klanten. Wij hadden Carpaccio en Ossenhaas. Was echt overheerlijk. Kom hier zeker vaker terug.
Vandaag samen met mijn vriendin hier voor de eerste keer wezen eten. Samen voor de foodsharing gekozen. Kosten €35 pp. Voor €35 pp hebben wij nog nooit zo lekker gegeten en zullen hier zeker vaker terug komen.
Met zijn tweeën gegeten gisteren. Voorafje Gambas met buikspek was lekker alleen bord was vrij leeg. Als hoofdgerecht een chateau briand maar veel te doorbakken terwijl rood was doorgegeven. Tonijn had totaal geen smaak. Geen toetje genomen. Voor een simpel eet cafe zonder dessert ruim 110 euro betalen is erg veel.
Top plek! Met een grote groep van 11man gaan eten. Lekker gegeten, prima prijs kwaliteit verhouding, en een vriendelijk personeel. Eigenaar loopt ook zelf rond! Ook kindvriendelijk met lekkere kinder menu. Ik zeg niet twijfelen en gewoon gaan! Wij gaan in iedergeval zeker terug!
Top avondje gehad. Shared Dining is echt een aanrader! Zo hoef je geen keuze te maken en krijg je veel verschillende lekkere dingen. Een voorgerecht plank en hoofdgerecht plank. Te bestellen vanaf twee personen. Top! Lunch is hier ook heerlijk!Eten: 5/5
Ik ben hier een paar dagen geleden voor de eerste keer komen dineren met familie en het was echt super lekker!! Wij hadden chateaubriand besteld en het was echt perfect bereid!! Het personeel was ook super vriendelijk en er werd goed voor ons gezorgd! Eten: 5/5
Super lekker gegeten gisteravond. We gaan er zeker nog eens terug. Echt een aanrader en zeer betaalbaar!
Lekker eten maar de prijs daar zijn wij echt van geschrokken en de hoeveelheid viel erg tegen.een biertje 3.20euro en een glas gevuld met ijsklontjes en een klein flesje liefmans 4.00euro dus geen aanrader voor iemand met een kleine beurs.
Wij eten elke week bij square!! Ik ken geen één restaurant waar het vlees zo goed is . Een echte aanrader Joris& Merel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid