facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spyder Rent Group Nederland

Spyder Rent Group Nederland
Adres: Burgemeester Engelbertsstraat 90, Zandvoort
Telefoonnummer: +31235747073
Stad: Zandvoort
Route: Burgemeester Engelbertsstraat 90


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Halte 59 Halte 59 192 meter Klein en gezellig! Lekkere koffie, drank en bites!
Gouden Haan Gouden Haan 214 meter Gouden Haan Zandvoort is een unieke combinatie van Feel Good Artikelen van Gina Petul...
Recensies
De e-chopper stond klaar! Toen we zeiden dat we graag met zn tween op 1 e-chopper wilde, kregen we een dubbele accu. Super fijn! We hebben de hele middag kunnen rijden met deze accu. Mooi duingebied om doorheen te gaan!! We waren later dan gepland terug, maar dit was geen enkel probleem. Hele aardige mensen!
E-fatbike weer gehuurd! Top en snelle service, stond gewoon klaar ondanks late reservering!! Lange mooie tour gemaakt naar Ijmuiden, weer een top ervaring!!!!
Met 4 vriendinnen een e-chopper gehuurd. Wat een succes! Eerst werden wij vriendelijk ontvangen en kregen we duidelijke uitleg. Daarna nog wat tips voor leuke routes. Erg mooie omgeving om rond te rijden en de batterij gaat echt super lang mee. Voor herhaling vatbaar!
Via SocialDeal een voucher gekocht voor een dag huur van een e-chopper. De medewerker was voorkomend en vriendelijk. Gaf een goede uitleg ook. Het is leuk om met de chopper door de omgeving te toeren. Heb echt enorm genoten!
Met 8 vrienden e chopper gehuurd bij Spyder rent. Verhuurder was zeer vriendelijk en coulant. We kwamen later aan dan gepland 1,5 uur en rekende hier niks voor. De medewerker was vriendelijk en gaf goede uitleg ! Zeker een aanrader.
Aanrader! Vriendelijke ontvangst en na een korte uitleg over de E-chopper konden we de weg op. Leuke route meegekregen door de duinen en de bollenvelden die in ca. 3 uur gereden kon worden met genoeg tijd voor een tussenstop. De E-choppers reden prima maar omdat er weinig vering in zit wel behoorlijk wat gehobbel over klinkerwegen en -fietspaden in de route, daarom 4 van de 5 sterren.
Leuke dingen om een keer te huren. Zat wel veel verschil in de scooters. Sommige gingen echt 38. Andere net 29 km p uur. Daarnaast was er van de 7 scooters er eentje gewoon leeg na 3 kwart van de route. Op geen enkele manier contact op te nemen. Dus scooter achter gelaten en samen op 1 scooter verder. Was wel minder leuk. Blijkt dat ze dat gewoon incalculeren. Jammer
Ontzettend leuke manier om de omgeving van Zandvoort te ontdekken . Met een bereik van ongeveer 60 km kom je op de scooter heel ver. Even naar Haarlem is geen enkel probleem.
We hebben bij Spyder Rent Group weer 2 E-shoppers gehuurd en zijn heerlijk in de omgeving van Spaarnewoude gaan toeren. Vriendelijke en hartelijke bediening en prachtig om zo te toeren.
Tijdens pinksteren een leuke tour gemaakt, kregen goede uitleg en de medewerker was erg vriendelijk. Kregen tevens nog een leuke route mee tussen de duinen. Een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid