facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spurt88

Spurt88

Info

Spurt88 is de ruim 30 jaar oude Atletiek vereniging van Hardenberg. Onze professionele baan, mooi clubgebouw en vooral een grote, hechte groep hardlopers!



"Leuk dat je geïnteresseerd bent in dé Atletiekvereniging van Hardenberg: Atletiekvereniging Spurt'88.Atletiek is enorm populair en dat is niet voor niets: het is goed voor je lijf en goed voor je geest. Bij Spurt'88 kun je alle kanten op: wil je gezellig een 'rondje' lopen? Geen probleem. Wil je wat meer, sneller of efficiënter? We hebben alle kennis en ervaring in huis om te zorgen dat je nog met plezier in je sport kunt beleven. Atletiek gaat niet om het hardlopen alleen: op onze eigen atletiek-accommodatie aan de Sportboulevard van Hardenberg is iedereen, van jong tot oud, nog beter in staat om alle disciplines van deze 'oersport' te beoefenen.Een keer komen kijken of meedoen? Dat kan natuurlijk. Stuur een mail naar [email protected]."
Adres: Jan Weitkamplaan 7, 7772 SC Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0626164256
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Jan Weitkamplaan 7
Postcode: 7772 SC



op zoek naar gerelateerd: Facebook spurt 88, Oldemeijercross uitslagen, Cityrun Hardenberg uitslagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Active & Fit Active & Fit 2 km Jouw doel is onze missie! Ga jij de uitdaging aan? Probeer een gratis proefles!
Recensies
Fijne en gemoedelijke vereniging waar veel aandacht is voor de leden en nieuwe activiteiten!
Gastvrij ontvangen om tijdens de roparun te kunnen douche en wat te kunnen slapen hartelijk bedankt.
Gezellige club. Voor ieder niveau is er wel een trainingsgroep. Een mooie atletiekbaan met supermooi verenigingsgebouw met alles erop en eraan!
Sportief en gezelli, nou, wat wil je nog meer!
Eigentijdse sportacomedatie
Een enorme gezellige hardloopvereniging in Hardenberg. Waar naast presteren zeker ook het plezier hoog in het vaandel staat!
Goeie sportbaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid