facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spruithoeve

Spruithoeve

Info

Altijd al een keer je eigen kaas willen maken? kom dan nu een workshop kaasmaken volgen bij ons op de boerderij.
Je kan zelf een groep samenstellen of meedoen op een 1 van de workshops die ik organiseer.
Informeer voor de mogelijkheden!

Adres: Willeskop 123, 3421 GV Oudewater
Stad: Oudewater
Route: Willeskop 123
Postcode: 3421 GV


Recensies
Heerlijke kaas vorige week eerste keer gehaald gaan straks weer teug
Leuke kaasautomaat langs de N228 bij Oudewater. De kaas wordt door de boeren zelf gemaakt en is direct uit de automaat te trekken. Je kunt er niet pinnen en alleen met contact geld betalen. Naast Kaas kun je ook je eieren direct bij de boer kopen. De Boeren Graskaas is een aanrader!
Echt heerlijke boerenkaas, veel goedkoper dan de winkel en voortreffelijke kwaliteit en smaak. Je steunt daarnaast de Boer en dat is erg belangrijk. Handig met pin betalen, ik koop er wekelijks 2 stukken.
Ja, hele lekkere oude boeren kaas! Rechtstreeks van de boer, klein huisje op het erf bergt de kaasautomaat. Neem wel cash mee, liefst munten, want automaat werk niet op een kaartje. Neemt niet weg dat we er voor om rijden om deze flinke brokken Kaas te scoren! Goede prijs ook, overigens!
Spruit hoeve kaas automaat is een hele grote aanrader voor de echte kaas liefhebber. Het is naar mijn mening de aller lekkerste kaas die men ooit geproefd heeft,of gaat proeven....... . . Spruithoeve kaasautomaat is een aanrader met een heleboel duimen omhoog.......
Goede kaas, eerlijke prijs
Heerlijke kaas. Nergens zo lekker. Kom er graag voor uit Utrecht !!!!!!!!!!!!
Heerlijke kaas gekocht
De lekkerste kaas en erg vriendelijk !!!
Lieve mensen goed geholpen zeker aandacht waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid