facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland

Info

Sprookjeswonderland is hét uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Kijk ook eens op www.sprookjeswonderland.nl en 'Beleef de Betovering!'.

Geschiedenis

Sprookjeswonderland is een attractiepark wat zich richt op gezinnen en grootouders met kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 9 jaar.

Onze taak

Sprookjeswonderland is hét uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Kijk ook eens op www.sprookjeswonderland.nl en 'Beleef de Betovering!'.

Producten

Attractiepark



"Sprookjeswonderland in Enkhuizen is het ideale dagje uit voor gezinnen en grootouders met jonge kinderen. Gluur binnen bij de huisjes van het Kabouterdorp of laat je betoveren door de vele bekende sprookjesfiguren. In kasteel Violinde zie je de sprookjesmusical over het verwende prinsesje.Je kunt varen in de Dobberbootjes, een rit maken op een levensechte pony of zelf sturen in een heuse oldtimer. Voor de echte waaghals is er schommelschip d'Avontuur of de Hekspeditie waar je een virtuele vlucht over het park maakt. De parktrein tuft door het park en de Nostalgische Carrousel draait zijn rondjes. Verder is er een kinderboerderij en een grote originele speeltuin.Diverse winkeltjes, restaurant en picknick plaatsen maken het park compleet."
Adres: Kooizandweg 9, 1601 LK Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228317853
ln.dnalrednowsejkoorps@ofni
Stad: Enkhuizen
Route: Kooizandweg 9
Postcode: 1601 LK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: sprookjeswonderland openingstijden, acties sprookjeswonderland, sprookjeswonderland leeftijd, sprookjeswonderland jaarkaart, tickets sprookjeswonderland, dobberbootjes sprookjeswonderland, sprookjeswonderland liedjes, trein sprookjeswonderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuinvereniging Kindervreugde Speeltuinvereniging Kindervreugde 800 meter Leuke en praktische speeltuin. Je kunt er ook een drankje en een hapje krijgen. Toile...
Recensies
Wat een fantastisch park is dit voor kindertjes tot ongeveer 6 jaar. Het is mooi aangelegd en erg schoon. Nauwelijks wachttijden. De prijs voor een toegangskaartje is niet hoog en de prijzen in de horeca zijn zelfs aan de lage kant wat voor gezinnen met kinderen een welkome bijkomstigheid is. Heel vriendelijk personeel.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Wat is dit een mega leuk park! Mijn peuter was gister jarig en we hebben er een fantastische dag gehad. Er zijn heel veel leuke dingen te doen en wat misschien het mooiste is: het is super betaalbaar. Niet alleen zijn de tickets prima te doen. Maar ook de restaurants en zelfs de souvenir winkeltjes zijn echt super scherp aan de prijs. Bij de dierentuin waar we normaal naar toegaan is echt alles 3 tot 4 keer duurder. Wat fijn dat dit park daar echt hun eigen lijn in trekken: chapeau!
Wat een leuk park! Ik vind het een soort mini Efteling maar dan voor de kleintjes. Onze dochter van 5 heeft enthousiast het park rond gerend en we hebben alles beleefd behalve de schommelboot, dat vond ze maar niks. Het park is netjes en schoon, ze hadden net in het hele park giga veel nieuwe vrolijke plantjes geplaatst, het is gewoon goed onderhouden en goed voor elkaar met bordjes en goede paadjes. Voldoende toiletten en zitplekken. Veel 'attracties' met mechanisch bewegende poppen. Leuk gedaan allemaal! De show was ook hiervan gemaakt, die vond ik wat saai met een vervelende prinses ;- Vanuit kinderogen is het verhaal vast leuker :- Ik ben enthousiast. Oh en het was lekker rustig, vast omdat half NL op strand en bij zwembaden lag ;- maar met 25 graden of meer? was het goed te doen want er was veel schaduw door veel bomen.
Super leuk en kleinschalig park voor peuters, kleuters en kinderen van de eerste groepen van de basisschool. Echt ingericht op de leefwereld van hun. De bootjes in vorm van lieveheersbeestjes zijn een hit, maar ook de wolf van de wolf en zeven geitjes was mijn 3 jarige dochter zeer van onder de indruk. Ze was hier voor de eerste keer. Een must voor iedere ouder of grootouder met klein kinderen Betaalbare entree prijzen. Wij kwamen vanuit Hoorn met het OV de trein twee volwassenen en kind 3 jaar in buggy is NIET te doen qua afstand. Zeer zeer ver lopen , helemaal als je nog een Buggy met kind van 17 kilo erin moet voortduwen. Zou hier toch echt een pendelbusje moeten komen van en naar het NS station van Enkhuizen desnoods tegen een kleine vergoeding denk niet dat wij de enige zijn die tegen dit probleem aanlopen
t/m 9 jaar nog erg veel te beleven! Erg mooi, verzorgd park en groot zat voor een complete dag beleving. Ook al is veel op de kleintjes gericht, de oudere kinderen kunnen heerlijk spelen, ontdekken, en een paar leuke attracties is. Enorm veel sprookjes/belevenissen maar ook een leuke speeltuin, kinderboerderij en restaurantjes met pannenkoeken voor 6 euro en meer. We zijn hier 2x geweest met kinderen tussen de 2 en 9 jaar. We waren er op een bewolkte dag in de zomervakantie, geen wachttijd bij attracties.
Voor de kinderen een leuk park. De sprookjes vallen mij een beetje tegen wat betreft de poppen en wat ze zeggen. Niet echt een verhaaltje. Voor oudere kinderen zijn er minder attracties. Parkeren was gratis. De horeca gelegenheden vielen mij ook tegen. Weinig sfeer. Personeel is wel vriendelijk. Er zijn zoals al gezegd attracties, sprookjes en dieren.
Heel mooi park voor kleine kinderen tot ong 8 jaar. Onze kinderen vonden het fantastisch!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Wat een heerlijk park blijft Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Zelfs met regen is het een sprookjesachtige dag geworden. De details in dit park doen echt niet onder aan de Efteling. Alles is afgewerkt . Voor wie de tijd neemt zijn er allerlei leuke dingen te vinden. Zoals een ratje in de kaas, kabouters die schoenen maken, een geitje dat met blokken speelt en een uil in de toren van de hekspeditie. In de zomer is het park ook weer een prachtige oase van bloeiende bloemen en struiken. Heel erg mooi om alle beplanting te bekijken in talloze kleuren. Er zijn leuke atracties voor kinderen. Een sprookjesbos de liedtekst van de 7 geitjes is briljant! en sprookjes voorstellingen ook minder bekende als de Bremerstadsmuzikanten of Gulliver, de hekspeditie vlieg op een bezem door het park, de voorstelling van Violinda met heerlijke uptempo liedjes, het tijdhuis, de boerderij en vogelari, een rit met de trein, op de ratfietsjes proberen te ontkomen aan de rattenvanger van Hamelen, varen met het welbekende lieveheerstbeestbootje, voor de durfals de schommelboot en heerlijk ravotten op diverse speeltoestellen. Binnenkort komt daar de bonenstaak bij. Het personeel is aardig en altijd met een lach. Met de regen was het anthieke snoepwinkeltje helaas niet open. Wat heel fijn is, misschien wel extra in de huidige tijden, zijn de betaalbare prijzen die ze zelf ook promoten. Een dagje weg met zijn viertjes was absoluut betaalbaar. En ook cosumptie in het park, tot enkele euro's. Hopelijk blijft dat zo in de toekomst! Sprookjeswonderland is een heerlijk dagje uit voor jong en uit. Een leuke tip voor sommige ouders; lees de vele leuzen die door het park heen hangen.
Wat een heerlijk park, geweldig voor alle leeftijden. Van begin tot eind genoten. Volop zitgelegenheid en toiletten aanwezig. Wij gaan zeker terugkomen en we kunnen het iedereen aanbevelen .
Leuke plek voor kinderen tot een jaartje of 11 jaar naar mijn mening het is echt een sprookjes bos waar veel sprookjes zijn uitgebeeld en wat kleine shows te zien zijn er zijn ook wat kleine attracties waar je in kunt en een echte leuke speeltuin/plaats plus er is nog eens een kinderboerderij die ook erg leuk is je kunt er allerlei diertjes aaien en zien. Al met al wij hebben echt de hele dag plezier gehad tegen een mooie prijs € 13,50 per persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid