facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sprookjeshof moet blijven

Sprookjeshof moet blijven

Info

Zoals het nu lijkt gaat ' De Sprookjeshof' in Zuidlaren aan het eind van dit jaar sluiten. Gaan wij dit laten gebeuren??

Geschiedenis

Zoals het nu lijkt gaat ' De Sprookjeshof' zijn deuren sluiten aan het einde van dit jaar. De eigenaar is de strijd met de overheid zat. De overheid weigert om voor twee attracties de veiligheidscertificaten uit te reiken, terwijl andere attractieparken met soortgelijke attracties deze wel krijgen.

Veel mensen van de huidige generatie hebben het park bezocht. Is het niet zo dat iedereen zijn kinderen en kleinkinderen mee wil nemen naar dit prachtige attractiepark? Eén van de weinig resterende attractieparken in het noorden, gaan we toch niet zomaar de deuren laten sluiten?

Like deze pagina om de eigena(a)r(en) een hart onder de riem te steken.

Adres: Groningerstraat 10, 9471AR Zuidlaren
Telefoonnummer: 0610692964
Stad: Zuidlaren
Route: Groningerstraat 10
Postcode: 9471AR



op zoek naar gerelateerd: Sprookjeshof Zuidlaren review, Sprookjeshof openingstijden, Sprookjeshof Arrangement, Sprookjeshof plattegrond, Sprookjeshof tickets, Sprookjeshof korting, Social Deal Sprookjeshof, Parkeren Sprookjeshof Zuidlaren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KNV EHBO Zuidlaren-Anloo KNV EHBO Zuidlaren-Anloo 371 meter EHBO vereniging Zuidlaren-Anloo
Ashihara International  Karate Organisation Ashihara International Karate Organisation 379 meter The Ashihara International Karate Organisation is a karate organisation lead and foun...
KIK Events KIK Events 460 meter KIK Events & Booking
Lijstenmakerij en Houtbewerking Lentis Lijstenmakerij en Houtbewerking Lentis 2 km Kunsterfgoed in Zuidlaren is een interessante galerie om eens te kijken wanneer je ee...
Recensies
Onze kinderen van 2, 4 en 6 jaar oud hebben zich prima vermaakt. Ze kunnen lekker buiten spelen, zich verwonderen in het sprookjesbos, dieren aaien en hun energie kwijt in de grote indoor speelhal. Een volwassene kijkt toch wat kritischer en ziet dat er op bepaalde plekken behoefte is aan onderhoud en reparatie. Neem bijvoorbeeld de midgetgolfbaan, dit ligt op een mooi stukje groen en heeft enorm veel potentie. Helaas zijn de banen te veel verwilderd en mist de finishing touch. Je ziet de bekabeling voor verlichting wel liggen, maar de kabels zijn inmiddels op diverse plekken al doorgeknaagd. Zonde!
Ernstig achterstallig onderhoud, verouderde speeltuin, attracties buiten werking. De Indoor speelhal is nieuw, maar het lijkt erop dat een aantal dingen ergens tweedehands op de kop zijn getikt. Het park ziet er smerig uit. De bladeren van de vorige herfst liggen er nog steeds. Het sprookjesthema zie je terug in het ‘sprookjesbos’. Voorstellingen met poppen van zeker 50 jaar oud die repetitieve bewegingen uitvoeren met gesproken analoog geluid wat je amper kunt verstaan. Wij komen hier NOOIT WEER.
Enorme moderne SCHONE 3 verdiepingen grote binnenspeeltuin met horeca en airco. Een soort van ballorig maar beter en groter. Verder is hier een grote buitenspeeltuin, een kinderboerderij met alpacas en geitjes en een leuk sprookjesbos. Het sprookjesbos is een tikkie gedateerd maar Eer goed onderhouden. Ik vind het gewoon geweldig. Echte een aanrader als je in de buurt bent.
Super leuk. De vorige keer dat ik hier was, was de binnenspeeltuin niet open ivm corona. Nu wel weer. Hierdoor vind ik de entree prijs veel eerlijker. Maar alsnog, voor volwassenen vind ik de entreeprijs wel flink aangezien er geen aanbod is voor volwassenen In de binnenspeeltuin mistte ik wel een plek voor de schoenen en de jassen. Het zou fijn zijn als er schoenenkasten en kapstokken zouden zijn. De blauwe glijbaan in de apenkooi vond ik wel heftig stijl, en ik vraag me af of dit niet gevaarlijk is?
Een hartstikke leuke "Speeltuin +" voor jonge kinderen. Zeg tot een jaar of 7. Zeker geen hippe plek met allemaal moderne technieken en speelgoed maar dat is in de huidige tijd waarin alle ervaringen die je opdoet steeds maar weer moet worden overtroffen ook wel eens fijn. Het park is ruim opgezet met een buitenspeeltuin, sprookjesbos met allemaal liedjes en verhalen en een grote binnenspeeltuin met meerdere verdiepingen en een selfservice eetgelegenheid. Wat ons betreft is dit park absoluut een aanrader voor ouders met kinderen!
Zeer mooi sprookjesbos, heel tof gemaakt. Ook de speeltuin was tof met veel speeltoestellen die je ergens anders niet standaard tegenkomt. Onze kinderen hebben zich echt geamuseerd!
Met mijn kleindochter van 6 een dag naar sprookjeshof geweest. De sprookjes vond ze maar saai , maar de buiten en binnen speeltuin maakte heel veel goed. In het restaurant geluncht en de kleindochter kreeg bij haar patatje met kipnuggets een leuke kleine attentie. Al met al een heel leuke dag gehad, die ook nog eens betaalbaar was.
Een leuk park voor kleine kinderen. En de ouders moeten af en toe ook wat werk verrichten. Voor een goede prijs een dagje uit.
Voor kinderen tot ca. 12 jaar is dit een paradijs! Vooral het vrij nieuwe indoor gedeelte is echt fantastisch. Ook voor peuters geschikt.
De voorstellingen in het Sprookjesbos zijn eigenlijk al zo’n 50 jaar hetzelfde! Ze zijn bijgehouden, schoongemaakt en een kwastje verf hier en daar; maar verder niet! Voor de allerkleinsten is dit geen probleem! Het mooiste is de speeltuin en dat is voor heel jonge - en ook oudere kinderen geschikt! Verder is er nog een soort boerderijdieren gedeelte, dat ga ik de volgende keer bekijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid