facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sprookjeshof

Sprookjeshof

Info

Sprookjeshof Zuidlaren is het park waar sprookjes tot leven komen, waar jong en oud geniet, bij mooi en bij slecht weer!!

Geschiedenis

Hier kunt U met het hele gezin een dag vol plezier beleven.
Of het nu mooi of slecht weer is maakt helemaal niet uit , door een grote uitbreiding heeft het Sprookjeshof nu naast zijn bestaande Sprookjespark , Kinderboerderij en Buitenspeeltuin van 20.000 m2 ook een overdekt speelparadijs van 3000m2. Het mooie van Sprookjeshof is dat jullie alles zelf mogen doen. Jullie kunnen overal door heen klimmen en klauteren , glijden van verschillende grote glijbanen , op elkaar schieten met zachte balletjes , wedstrijdje doen op de hindernisbaan , meer dan 25 bekende sprookjes door één druk op de knop in beweging zetten en nog veel meer moois. Kortom een dag plezier dat vind je hier!
Ben je al nieuwsgierig geworden of opzoek naar verdere informatie kijk dan snel op www.sprookjeshof.nl

Adres: Groningerstraat 10, 9471AR Zuidlaren
Telefoonnummer: 050 409 12 12
ln.fohsejkoorps@ofni
Stad: Zuidlaren
Route: Groningerstraat 10
Postcode: 9471AR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: sprookjeshof restaurant, aanbieding sprookjeshof zuidlaren, attractiepark sprookjeshof 2e entreekaartje gratis, aantal bezoekers sprookjeshof, sprookjeshof zuidlaren openingstijden, sprookjeshof limburg, actie sprookjeshof, arrangement sprookjeshof zuidlaren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Visfuik Zuidlaren De Visfuik Zuidlaren 522 meter Ik heb hier de kabeljauw kibbeling besteld. Deze was erg duur en totaal niet lekker. ...
Recensies
Leuke speeltuin, kleinschalig en toch genoeg te doen. Groot indoor gedeelte erbij. Veel zelf bedienbare speeltoestellen, zoals een zweefmolen, schommelschip en fietsreuzenradje. Trampolines, indoorspeeltuin, veel glijbanen en klimgelenheden en een geitenboerderijtje met een pauw. Klein beetje verouderd, maar verder prima vermaakt.
Indoor is OK. Outdoor moet ècht wat aan gebeuren. Aantal attracties defect. Betalen voor de bootjes en botsauto? Voor twee bejaarden en twee kinderen vind ik 50 euro ruim voldoende..
Vandaag family day in het Sprookjeshof te Zuidlaren! Ondanks dat de organisatie werkt aan een reorganisatie en vernieuwing van eea een fantastische dag gehad met klein en groot ! Alles was aanwezig en het weer werkte in alles mee! Echt leuk voor jong en oud !
Super dag gehad met mijn zoontje! 3 jaar Leuk park. Sprookjesbos, buitenspeeltuin en indoor hal zijn allemaal goed bevallen! Het park ging om 12:00 open en we hebben lang niet alles kunnen doen voor sluitingstijd. We komen zeker terug!
Best veel buiten attracties buiten gebruik en er mag ook wel eens een hogedrukspuit en een verfje hier en daar... over. De lawaaiige binnen attracties nog steeds okee. Matige horeca. Voor 4 mensen iets van €67 betaald en dat vond ik het niet waard.
Leuk park. Vooral voor kleinere kinderen. Helaas was t regenachtig weer. De "kinderboerderij " vond ik tegenvallen. Alleen wat geiten en kippen en 2 alpaca's en de geiten hadden geen zin om geaaid te worden. Mooie grote speeltuin alleen vanwege t weer daar niet veel gespeeld. Binnenspeeltuin was een succes. Erg groot en veel te doen. Ook belangrijk, vriendelijk personeel. Alleen vond de horeca wel duur. 2,50 voor een bakje automaten koffie, 1,50 voor een zakje chips. Sprookjesbos zijn we niet in geweest. Omdat onze jongen van 5 het heel leuk vond , komen we waarschijnlijk nog een keer als t mooier weer is. Voor mij aandachtspunten, toch onderhoud, prijzen horeca misschien ietsje lager en indien mogelijk wat meer dieren bij de kinderboerderij om lekker te kunnen knuffelen.
Top. Kids van 2.5 en 3.5 hebben zich fantastisch vermaakt. Er zijn leuke speeltoestellen/attracties, een toffe indoor speelhal, een sprookjeshoek, midgetgolf, horeca met goede prijzen en een kinderboerderij waar de beestjes écht veel ruimte hebben en de mogelijkheid zich terug te trekken van de kids. Wij gaan zeker een jaarkaart halen. - niet heel netjes onderhouden. Dat mag de pret bij een peuter gelukkig niet drukken.
Perfect voor kinderen onder de 12. Buiten veel verschillende toestellen. Binnen veel verschillende klim en klauter mogelijkheden.
Leuk speelpark voor de kleintjes onder ons. Aanrader!
Tja, om te spelen leuk maar de sprookjes zijn wel heel oubollig. Poppen met verkleurde kleding. Het lijkt niet recent onderhouden. Heel jammer dat de binnenspeeltuin al 1 uur vóór sluitingstijd dicht gaat, vanwege de schoonmaak. Dat kan beter!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid