facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sprookjesbos Valkenburg

Sprookjesbos Valkenburg
"Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden."
Adres: Sibbergrubbe 2 A , Valkenburg LB 6301 AA, NL
Telefoonnummer: 043 601 2985
Stad: Valkenburg LB
Route: Sibbergrubbe 2 A
Postcode: 6301 AA



op zoek naar gerelateerd: sprookjesbos valkenburg korting, sprookjesbos valkenburg zoover, sprookjesbos valkenburg foto's, sprookjesbos valkenburg honden, sprookjesbos valkenburg wildwaterbaan, sprookjesbos valkenburg openingstijden, sprookjesbos valkenburg review, sprookjesbos efteling
Recensies
Dit park heeft een potentieel om een prachtig pretpark te zijn voor kleine kinderen, maar je merkt ook dat er werk word gemaakt van de iets oudere kinderen te bereiken. De ervaring was zeer kort doordat veel attracties gesloten waren door personeels tekort of defecten. Jammer dat dit net in het hoog seizoen periode moet gebeuren. Het aanwezig personeel is vriendelijk en doen hun job met veel gevoel. Er is veel energie gestoken in het toegankelijk maken van het park, maar het blijft een park op een heuvel.
Een leuke ontspannende namiddag gehad in dit sprookjesbos met onze kinderen van 4 en 2. Onze kinderen waren zéér enthousiast en hadden een leuke tijd. Het personeel was zéér vriendelijk en daarom dat ik deze review ook wil plaatsen. De vorige recensies zijn namelijk overkritisch en best onheus. Twee topics komen terug: 1 vaak steil en bergop 2 verouderd. Dat het vaak bergop gaat lees je zelfs op de website en is nogal logisch als het op een heuvel is. Het is echter geen onoverkomelijk iets en als een 2-jarige dit kan lijkt me dit best doenbaar voor de meeste gezinnen. Wat het verouderd aspect betreft, gaat dit vooral om de enscenering en de poppen van de sprookjes, maar dit is enkel iets wat ouders zien. De setting zelf is nog altijd charmant. Speeltuigen zelf zijn best nieuw. De algemene orde en hygiëne zijn zeer goed, speeltuin is dik ok en toiletten zijn proper. Wat wel een nadeel was, was dat er enkele attracties gesloten waren en ik had zelf ook een 4 of 3 gegeven, als niet iedereen in bashing modus was geslagen. Maar het park is gericht op jonge kids en er wordt aan gewerkt. Beste mensen, geef anderen ook een eerlijke kans. Reviews zijn belangrijk, dus wees eerlijk 1 op 5 is oorlogsgebied. Er zijn namelijk veel troeven: goed voor jonge kinderen, niet te druk, toegang en horeca zijn niet duur. Plus groene omgeving! Als bijlage wat foto's.
zou willen dat ik eerder de reviews eerder had gelezen. Begrijp dat het een verouderd park is maar misschien dan tijdelijk sluiten, alles opknappen en weer open gaan tegen een hoger tarief. Wij waren er als allereerste maar tot 11 uur waren geen attracties bemand. Zeker de helft was gesloten vanwege onderhoud. Onze oudste was er na anderhalf uur helemaal klaar mee. Zo jammer want dit park heeft echt wel potentie. De medewerkers waren wel vriendelijk!
Het is een kleine park met genoeg zit-, speel-, fun- plekken ! Sommige dingen zijn gedateerd maar dat geeft ook een "sprookjes" gevoel Het park was bijna leeg je kon dus alle kanten op. Mijn kinderen van 11 en 3 hebben genoten! Wel jammer dat de meeste attracties waren dicht. Bedankt!
Geinig park, het is dat we vrij kaartjes hadden anders is het best wel vergane glorie naar ons idee. Veel attracties waren dicht vanwege werkzaamheden, sprookjes huisjes erg oubollig en je zag bijvoorbeeld de stekkerdozen liggen, horeca prima maar oubollig, speeltuinen grotendeels oud en dus niet open vanwege onderhoud. Al met al ben je na 1,5/2uur echt wel klaar. Je moet verderop parkeren dus je moet echt wel een kwartier lopen voordat ie er bent. Dat is ook echt flink stijl. Met rolstoelen en kinderwagens is het haast niet te doen. Stijl en veel trappen. Personeel is vriendelijk en toiletten zijn schoon.
We bezochten het Sprookjesbos met onze dochter van 3 en ze genoot er echt van. De attracties waren leuk en brachten de verschillende sprookjes tot leven. Hoewel het park enigszins verouderd is, heeft het een nostalgische charme. Het was echter teleurstellend dat de helft van de attracties gesloten was. Ook is het lastig om met kinderwagens door het park te lopen vanwege de steile paden. Dit is wel iets om vooraf rekening mee te houden.
Superleuk park voor kleine kinderen! Leuk en netjes opgezet en zijn nog her en der dingen aan het vernieuwen! Snap echt niet dat mensen hier over kunnen zeuren, zoals onderstaande reviews! Heel vriendelijk personeel die heel behulpzaam zijn voor de kinderen. Tevens een goede workout voor de ouders door de steile paadjes!
Ooit de parel van Valkenburg, nu verwaarloosd gebied. Onkruid, kapotte leuningen, uitstekende ijzers aan trapjes, rokende medewerkers, ongeïnteresseerd ook behalve de man aan de grote kettingmolen, helft van de attracties ging niet, vieze picknickplaats...Zo jammer! En toch volle pot ingangsgeld tellen....Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Ben er zelf niet in geweest doordat ik ging rodelen, de anderen vonden het echt de moeite waard, meerdere attracties aanwezig voor kinderen vanaf 2 jr.
Een slecht onderhouden park, vandaag zijn we er naar toe gegaan maar na een uur terug weg gegaan. Slecht toegankelijk met een kinderwagen of rolstoel, uitstekende schroeven en los hangende dakpannen maakten het zeer onveilig voor kinderen! Verder waren er ook attracties die niet werkten al een aantal maanden en de attracties die dan werkte werden maar om de beurt bediend. Het personeel is ook totaal niet vriendelijk en onbehulpzaam. Het park is zelfs deze 1ne ster niet waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid