facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sprookjesbos

Sprookjesbos

Info

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos. Op een bosrijke heuvel in Valkenburg aan de Geul, vermaakt jong en oud zich met sprookjes, spelen en oud-Hollands vertier.

Geschiedenis

Bekijk de openingstijden op www.sprookjesbos.nl.

Jong en oud bezoeken het Sprookjesbos voor € 7,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee naar binnen.

Maak kennis met de bewoners van het Sprookjesbos! Het Sprookjesbos telt vele sprookjes. Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten.

Ontdek het Sprookjesbos spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen? Een slim potje schaak of petanque? Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak… het Sprookjesbos is voor jong en oud.



"Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden."
Adres: Sibbergrubbe 2a, 6301 AA Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 043-6012985
Stad: Valkenburg
Route: Sibbergrubbe 2a
Postcode: 6301 AA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Sprookjesbos Valkenburg welke leeftijd, Sprookjesbos Valkenburg korting, Sprookjesbos Valkenburg plattegrond, Sprookjesbos Valkenburg review, Sprookjesbos Valkenburg ongeluk, Sprookjesbos Valkenburg tickets, Sprookjesbos Valkenburg parkeren, Sprookjesbos Valkenburg openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pretpark de Valkenier Pretpark de Valkenier 1 km Pretpark De Valkenier biedt volop plezier aan jong en oud en is het oudste familiepar...
Het Bukske Kinderspeelboerderij Valkenburg Het Bukske Kinderspeelboerderij Valkenburg 2 km Al meerdere jaren achterelkaar wordt hier met veel plezier dierendag gevierd door een...
Recensies
Geinig park, het is dat we vrij kaartjes hadden anders is het best wel vergane glorie naar ons idee. Veel attracties waren dicht vanwege werkzaamheden, sprookjes huisjes erg oubollig en je zag bijvoorbeeld de stekkerdozen liggen, horeca prima maar oubollig, speeltuinen grotendeels oud en dus niet open vanwege onderhoud. Al met al ben je na 1,5/2uur echt wel klaar. Je moet verderop parkeren dus je moet echt wel een kwartier lopen voordat ie er bent. Dat is ook echt flink stijl. Met rolstoelen en kinderwagens is het haast niet te doen. Stijl en veel trappen. Personeel is vriendelijk en toiletten zijn schoon.
We bezochten het Sprookjesbos met onze dochter van 3 en ze genoot er echt van. De attracties waren leuk en brachten de verschillende sprookjes tot leven. Hoewel het park enigszins verouderd is, heeft het een nostalgische charme. Het was echter teleurstellend dat de helft van de attracties gesloten was. Ook is het lastig om met kinderwagens door het park te lopen vanwege de steile paden. Dit is wel iets om vooraf rekening mee te houden.
Superleuk park voor kleine kinderen! Leuk en netjes opgezet en zijn nog her en der dingen aan het vernieuwen! Snap echt niet dat mensen hier over kunnen zeuren, zoals onderstaande reviews! Heel vriendelijk personeel die heel behulpzaam zijn voor de kinderen. Tevens een goede workout voor de ouders door de steile paadjes!
Ooit de parel van Valkenburg, nu verwaarloosd gebied. Onkruid, kapotte leuningen, uitstekende ijzers aan trapjes, rokende medewerkers, ongeïnteresseerd ook behalve de man aan de grote kettingmolen, helft van de attracties ging niet, vieze picknickplaats...Zo jammer! En toch volle pot ingangsgeld tellen....Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Leuk park voor kleine en iets grotere kinderen. Wel jammer dat de helft van de attracties in onderhoud is of stuk.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Ben er zelf niet in geweest doordat ik ging rodelen, de anderen vonden het echt de moeite waard, meerdere attracties aanwezig voor kinderen vanaf 2 jr.
Het is al eerder gezegd, maar het park is enigszins gedateerd. Verder waren drie attracties buiten bedrijf, wat jammer was. Begrijpelijk wel, want onderhoud kost tijd en geld. Was ook op de website vermeld overigens. Onze dochter van 5 heeft zich twee uur lang prima vermaakt en zou zo morgen weer gaan. Er is genoeg te dien en het kost niet de wereld. Personeel is super vriendelijk, dat maakt je dag ook.
We zijn hier met onze kinderen van 4 en 5 geweest. We hebben ons wel vermaakt maar het is een kleinschalig pretpark wat erg verouderd is. Een aantal attracties deden het niet. Verder was het een behoorlijke klim met twee kinderwagens. We waren gesloopt na de dag . Het zou heel erg helpen als ze de route zouden asfalteren zodat het met kinderwagens te doen is. Het was erg rustig dus we konden overal meerdere keren in. Dat was top.
Prima park! Voor kinderen een hoop leuke en goede attracties en speeltuinen! maar heb je jongere kinderen 2 a 3 jaar is het wel erg veel hoogte verschil! En met buggy lastig te rijden. Iemand die slecht te been is moet hier niet naar toe!Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Wat een flinke tegenvaller. Allereerst was het echt niet te doen met een kinderwagen, paden zeer stijl omhoog en tegels lagen scheef. Wij hadden zelf een tweeling wagen, dat maakte het onmogelijk. Bij binnenkomst schrok ik van de staat van het park, totaal geen aandacht aan gegeven. Ik begrijp dat restauratie van het authentieke park flink wat geld vraagt, maar onkruid weghalen en het park netjes houden zijn de kosten niet. Veel attracties waren in onderhoud, bij de entree werd alleen gemeld over de glijbaan en een andere attractie. De paarden waren echter ook defect. Kan gebeuren, maar meld dit even. Veel sprookjes waren slecht te zien door vieze ramen. Daarnaast waren de ramen vaak zo hoog dat het voor kinderen in een kinderwagen het onmogelijk maakte om te kijken. Voor mij geen aanrader om naartoe te gaan. Neem eens een kijkje in Sprookjeswonderland Enkhuizen, dit park is 50 jaar oud, maar zij doen wel hun best aan de uitstraling van het park. Als laatste werkt er wel heel vriendelijk personeel, dat mag wel gezegd worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid