facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spronk Bemiddeling & Advies

Spronk Bemiddeling & Advies

Info

Verhogen invloed & resultaat
Training/coaching "Instellingsverandering en verhoging persoonlijke invloed"
Workshops en begeleiding in contractbeoordeling
Spreker/dagvoorzitter voor ondernemers/ondernemende mensen

Label

Cor Spronk (49) uit Dronten is een geboren ondernemer. Pas op zijn 18e jaar, tijdens diensttijd, kwam hij erachter, dat hij een mond had en meer in mijn mars dan keihard werken op de boerderij van zijn ouders. Op zijn 19e jaar is hij dan ook als zelfstandig ondernemer begonnen en heeft sindsdien allerlei bedrijven opgezet en weer verkocht. Van diepvriesproducten tot serrebouw, van detacheren van bouw- en technisch personeel tot runnen van een aannemingsbedrijf.
“In de 30 jaar, dat ik nu ondernemer ben, heb ik ongeveer alle fouten gemaakt, die een ondernemer al kan maken. Ik ben daar niet trots op, maar gebruik het al jaren om anderen niet in de valkuilen te laten stappen, waar ik al in gevallen ben”, zegt Spronk. Of het nu gaat over de pure ondernemerszaken of over de samenwerking met overheid of onderwijs, Spronk weet daar veel over te vertellen. Ook over het spanningsveld tussen opdrachtnemer en opdrachtgever kan hij vele anekdotes vertellen. Zijn spreekbeurten zijn altijd prikkelend, inspirerend en soms emotioneel, maar ze leiden altijd tot actie, succes en lol. Tevens is Spronk een zakelijk vlogger die elke week zijn netwerk weet te inspireren met een onderwerp uit de praktijk.

Adres: De Tjonger 22A, 8253 PZ Dronten
Telefoonnummer: 06-53321934
ln.anebs@knorpsjc
Stad: Dronten
Route: De Tjonger 22A
Postcode: 8253 PZ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid