facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spronck Designs

Spronck Designs

Info

Welkom bij SpronckDesigns!

Als meubelmakerij zijn wij gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en realiseren van eettafels, ladekasten, nachtkastjes, TV meubels, salontafels, schuifdeuren en meer!

Kijk nu op www.SpronckDesigns.nl



"Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van complete interieurs als keukens , meubels en schuifwanden.Met meer dan 300 tevreden klanten zijn we actief in heel Nederland met Venray, Leunen, Oostrum, Wanssum, Oirlo en Horst als specifieke regio's."
Adres: Veulenseweg 4C, 5809EL Leunen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31624720745
Stad: Leunen
Route: Veulenseweg 4C
Postcode: 5809EL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roy Hellegers Afbouw en Montage Roy Hellegers Afbouw en Montage 656 meter Verbouw | Afbouw | Timmerwerk | Interieur & keuken montage | Maatwerk advies | Renova...
Recensies
Roy heeft bij ons een mooie kamerkast gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over zijn manier van werken. Toen we terug kwamen van vakantie was de kast geplaatst.
Bij Spronck Designs, naar eigen ontwerp, een badmeubel, kastje en bij behorende schappen besteld. Na een goed overleg, nav ons eigen ontwerp,op het bedrijf zijn de mannen van Spronck Designs begonnen met het maken van de meubels. Tussendoor nog eenmaal langs gegaan om eea te checken, dit alles was geen probleem. Op de afgesproken dag waren ze tijdig aanwezig om alles te plaatsen ook dit ging in overleg en met precisie. Al met al een hele prettige samenwerking gehad met Spronck Designs.
Spronck Designs heeft veel voor ons gemaakt. Het contact is altijd heel soepel verlopen en Roy denkt goed mee. We hebben vooral dagelijks erg veel plezier van de mooie op maat gemaakte inbouwkast en onze meiden slapen heerlijk in hun bedjes die Spronck Designs voor ons gemaakt heeft.
Spronck Designs Roy hebben wij een aantal keren ingeschakeld voor afwerking van diverse ruimtes. Prima werk geleverd, zaken worden secuur afgewerkt en Roy luistert goed naar de wensen om vervolgens vanuit zijn vakmanschap goede oplossingen aan te dragen en uit te voeren. Wij kunnen Spronck Designs van harte aanbevelen!
Voor het kantoor van Reintjes Techniek heeft Spronck Designs een speciale maatwerk wit hoogglans hoekkast ontworpen en gerealiseerd waarop ik mijn 3D-printing en productie werkzaamheden kan uitvoeren. Daarnaast heeft hij een tandwielkast van mijn industriële machine gerepareerd en opnieuw gespoten. Spronck Designs denkt altijd mee in oplossingen en levert top kwaliteit. Een echte vakman die ik zeker aan iedereen zou aanbevelen!
Spronck Designs heeft voor ons houten vensterbanken gemaakt en een motortank, diverse zijpanelen en spatborden gespoten. Spronck Designs levert zijn diensten en producten volgens afspraak en is zeer nauwkeurig in de afwerking. Qua nauwkeurigheid is Spronck Designs noemenswaardig onderscheidend ten opzichte van andere bedrijven. Al met al een zeer prettige ervaring, goed werk geleverd en prettig in de communicatie.
Heel mooi wat Roy gemaakt heeft! Precies wat wij hadden gevraagd heeft hij ook voor ons gemaakt. Hoge kwaliteit, en goed oplossend/meedenkend vermogen! Ook na plaatsing nog e.e.a. aangepast kantoor/werkkamer, zeer naar onze zin. Als wij nog iets op maat willen laten maken, dan gaan wij zeker naar Spronck Designs.
Voor ons heeft SpronckDesigns een maatwerk bureau gemaakt en een aantal schappen in een nis. SpronckDesigns luistert goed naar onze wensen en behoeften en denkt mee in oplossingen. Echt advies op maat, waarbij servicegerichtheid en kwaliteit voorop staat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid