facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Springkussenverhuur Zeewolde

Springkussenverhuur Zeewolde

Info

Verhuur in en om Zeewolde van kleine en grote springkussens, geschikt voor kinderfeestjes, open dagen en evenementen. Al vanaf €35,-!



"Geen feestje is compleet zonder een springkussen!Alle kinderen worden enorm blij van een springkussen in de tuin of gewoon in huis! Bij Springkussenverhuur Zeewolde hebben we ontzettend leuke springkussens speciaal voor thuisgebruik!Zoek jij een Springkussen en woon je in Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Almere, Lelystad of hier vlakbij? Dan ben je bij Springkussenverhuur Zeewolde aan het juiste adres!Een kinderfeestje is pas compleet met een springkussen!"
Adres:
Telefoonnummer: +31363690080
Stad: Zeewolde


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kraanverhuur R. Pals Kraanverhuur R. Pals 608 meter Ik moest een boot te water laten hijsen in almere-haven,Remco Pals gebeld en hij rege...
The Production Group The Production Group 1 km The Production Group - Spectacular shows on demand.
AvH Audio AvH Audio 1 km Vertaald door Google XD Origineel Xd
Recensies
Groot assortiment aan springkussens! Deze mensen doen dit met passie en prima service. De Happy Dragon springkussen gehuurd, duidelijke instructies en staan altijd paraat om je te helpen als er iets is. Lieve en eerlijke mensen die je helpen een feestje tot een echt feest te maken! Dankjewel voor alles!
Geen vriendelijk service. Borg van 50e betaald omdat wij een pantykousje en een haarelastiek zijn vergeten te nemen. Wij hebben ervoor gezorgd dat de springkussens netjes werden geleverd. Zeker geen aanrader. Zoek een andere springkussensverhuur die betrouwbaar is en niet mensen opzoekt waar die extra geld op kan verdienen. PAS OP VOOR DEZE VERHUURDER!!
Zaterdag 12 september een springkussen gehuurd voor ons personeelsfeest. Wij hebben het springkussen gereserveerd via de website en vanaf dat moment is de communicatie perfect verlopen! De kids hebben genoten van het springkussen! Het spring kussen zag er goed en schoon uit wat ook altijd wel een pluspunt is vind ik. Kortom dit is een aanrader als er eens springkussen gehuurd moet worden.
Hele mooie springkussens te huur voor heel weinig geld! Vriendelijke mensen super service! Absoluut een aanrader!
Ons zoontje werd 3 jaar en daarom hebben wij het springkussen gehuurd. De kindjes hebben er heel veel plezier van gehad en morgenochtend mag hij nog even springen! Via de website besteld, daarna contact gehad super verlopen, vriendelijke mensen en duidelijke informatie! Kleine prijsjes, groot plezier! Wij bevelen deze springkussenverhuur zeker aan voor veel plezier!
Goeie service, persoonlijk contact en leuke springkussens! Aanrader!
Fijn klantencontact, goede advisering over het te kiezen springkussen.
Snelle en goede service, klantvriendelijkheid staat voor op en er wordt meegedacht.
Niet aanraden !
Vertaald door Google Ik raad het niet erg aan, ik heb het slot in perfecte staat gegeven, het voorschot werd niet terugbetaald, ondanks het verzoek om een ​​foto van de schade te sturen. onbeantwoord. Kasteel was vuil van binnen bij ontvangst en opgeblazen.Almeerse Jump aanbevelen. Zij brengen het springkussen en halen het op, geen probleem en u wordt verteld dat u de schade heeft aangericht. Origineel Bardzo nie polecam, oddałam zamek w idealnym stanie ,zaliczka nie została zwrócona, pomimo prośby o wysłanie zdjęcia uszkodzenia. Bez odpowiedzi . Zamek był brudny w środku w momencie otrzymania i nadmuchania .Polecam Almere Jump. Przywiozą springkussen oraz odbiorą, bez problemu i wmawianiu że to ty zrobiłeś szkodę.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid