facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sprey Uitvaartbegeleiding

Sprey Uitvaartbegeleiding

Info

Een uitvaart mag, maar hoeft niet meer traditioneel te worden ingevuld. Met vaak kleine aanpassingen kunt u een uitvaart meer ‘eigen’ maken. Sprey Uitvaartbegeleiding helpt u stap voor stap bij het voorbereiden van de uitvaart.

Adres:
Telefoonnummer: +31612212360
Stad: Hilversum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Begraafplaatsen en Crematorium Hilversum Begraafplaatsen en Crematorium Hilversum 594 meter Mooi verzorgde crematie. Bijzondere plek met mooie architectuur.
Recensies
Esther is een warme en fijne persoonlijkheid. Ze regelt alles tot in de puntjes geheel volgens alle wensen. Ze hoort je heel goed. Voelt alles perfect aan. Een fijn persoon en echt gemaakt voor dit werk.
Esther is een warm, inlevend mens en een grote steun voor ons geweest. zeer prettige samenwerking. Ze denkt aan werklijk alles is overal en toch onzichtbaar. Ze is alles wat je nodig hebt. Dank je wel!!!
Ontzettend blij dat Esther ons heeft geholpen bij het afscheid van onze moeder. Esther kwam met veel goede ideeën, waar wij zelf niet snel op gekomen zijn. Communicatief erg sterk en ontzettend vlot. Ik zou Esther zeker aanraden. Dank voor alles!
Esther neemt op een zeer prettige persoonlijke manier de regie in een verdrietige onoverzichtelijke rouwperiode. Alles was in overleg met de familie perfect door haar geregeld!
Wij hebben een zeer goede ervaring mogen meemaken met Esther. Ze stond direct na het overlijden van mijn schoonvader voor ons klaar. Met haar pragmatische en empatische aanpak was zij in deze voor ons emotionele tijd een echte steun. Dank Ester voor al je hulp.
Ester heeft de uirvaart van mijn moeder geregeld en begeleid, geheel volgens onze wensen en tot volle tevredenheid. Mijn zus verwoordde dat treffend: Esther bezit de juiste mix van empathie en zakelijkheid. Dank Esther, We kijken er allemaal met een goed gevoel op terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid