facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spreek & Zing

Info

Zin om heerlijk te zingen of om ontspannen en zonder klachten te spreken? Bij Spreek & Zing ben je aan het juiste adres om alles uit jouw eigen, unieke stem te halen!
Van zangles tot stemtraining en van vocal massage tot workshops voor groepen.



"Pieter Frijters heeft in 1992 een methode ontwikkeld die mensen adequaat van angstklachten zoals spreekangst afhelpt en bovendien het leerproces versnelt: de MindTuning® Methodiek. Heb je last van spreekangst? Dan bestaat er geen efficiëntere methode.Leren hoort plezierig te zijn en vanzelf te gaan. Ons geheime wapen is MindTuning®.Pieter Frijters ontdekte wat muzikanten beter laat spelen en zangers beter laat zingen. Wat stotteraars vloeiend laat spreken. Wat sprekers boeiend laat presenteren. En wat iedere vorm van niet-reële angst als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Pieter Frijters ontwikkelde MTRT Mind – Toon – Ritme – Taal™; de enige spreektaal die direct tot ieders brein doordringt."
Adres:
Stad: Heerde


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Philadelphia locatie Brugstraat Philadelphia locatie Brugstraat 460 meter Locatie Brugstraat is een woonvoorziening van Stichting Philadelphia Zorg, voor mense...
Industrieel naaiatelier van Beek Industrieel naaiatelier van Beek 775 meter Vakkundig skibroeken vermaakt. Niet zichtbaar dat de skibroeken aangepast waren. Zeer...
Café De Rooster Café De Rooster 803 meter Voor een 60e verjaardag in café De Rooster geweest. Een wat oudbollig dorpscafé, elke...
Jan Raveling Jan Raveling 1 km Lokale dienstverlening
Recensies
In het begin was ik wat sceptisch over deze training. Wat kan je nu in twee dagen leren? Achteraf zeker geen spijt! Lindy creëert vanaf het eerste moment een prettige, comfortabele setting waarin je wordt uitgedaagd uit je comfortzone te treden en daadwerkelijk de drempel over te gaan. De training is leerzaam, praktisch ingestoken en soms een tikkeltje streng op een leuke manier Lindy Bremer, nogmaals bedankt en wellicht tot ziens op één van de refresh trainingen
Veel nieuwe inzichten gekregen en een andere blik naar buiten toe! De docente was heel prettig om mee te communiceren en heeft veel waardevolle informatie gegeven die is blijven hangen! Had ik veel eerder moeten doen. Elke euro meer dan waard, mijn dochter van 14 zal ook in december een training volgen. Een echte aanrader.
Ik waardeer de bijzondere maar nuchtere aanpak m.b.v. de ‘mindtuning’ methode van het stotterprobleem, dat niet enkel een stotterprobleem is maar meer een spreekangst probleem is. Ik denk dat iedereen met wat voor spreekangst dan ook er zeer veel aan zal hebben. Het is zeker geen wonderpil die ze aanbieden maar duidelijke handvatten om ingesleten gedachtenpatronen te veranderen; en dat proces kan je vergelijken met opnieuw leren autorijden. Het kost wat moeite maar het is 't zeer zeker waard.
Deze training is meer dan waardevol, zeker als je nog weinig ervaring hebt met spreken in het openbaar. Maar ook als je onnodige angst ervaart voor het spreken voor een groep. De training biedt letterlijk een andere kijk op zaken. Je voelt je zelfverzekerder en meer comfortabel wanneer je openbaar mag spreken. Ik raad het iedereen aan, zeker ook omdat ik geen betere training kan vinden.
Ik heb de afgelopen weken een geweldige cursus gehad. Pieter is een enorm ervaren man die zijn stof heel leuk brengt. Ik heb hem leren kennen als de expert op het gebied van presenteren. Niet alleen in de zin van een presentatie, maar ook in het presenteren van mezelf. Ik hoop nog eens wat van Pieter te mogen zien of lezen!
Afgelopen 2 weken deelgenomen aan de training presenteren van Spreek. Veel geleerd en vlieguren gemaakt, waardoor ik met vertrouwen mijn spreekbeurten tegemoet ga. Goede training waar iedereen zijn voordeel mee kan doen of je nu een ervaren spreker bent of niet.
Erg goede training waar ik veel aan heb. Er worden veel praktisch toepasbare tips gegeven, en veel 'vlieguren' gemaakt. Er wordt les gegeven door een zeer enthousiaste en deskundige docente. Ik ben erg tevreden, en ik zal zeker terugkomen voor vervolg-trainingen.
Spreken in het openbaar? Liever niet! Hoe fijn is het als deze gedachte niet meer een rol speelt en je daar niet meer door laat tegenhouden. Het kan! Het was spannend, super leerzaam, gezellig en wat een groei hebben we allemaal doorgemaakt. Tof! Ontzettend bedankt voor deze fijne cursus. Ik kan het iedereen aanraden. Spreken in het openbaar.... Kom maar op! Hanny Dijkstra Dierenarts.
Training 'presenteer als een leider' gevolgd bij Spreek. Een fijn gegeven training, duidelijk en praktisch ingestoken. De te gebruiken tips & tricks zijn direct bruikbaar en hebben voor mij direct geleid tot resultaat, kan dit een ieder alleen maar aanbevelen!
Met een zeer goed gevoel deze training recent mogen volgen. To the point, veel oefeningen en zeer nuttige handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Dank Pieter Frijters voor je feedback en inspirerende trainingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid