facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spredle

Spredle

Info

WE SPREDLE YOUR BUSINESS!
Website inclusief online marketing. Wij regelen alles. Inspredable!

Geschiedenis

WE SPREDLE YOUR BUSINESS!
In de praktijk lijkt het voor bedrijven onmogelijk om alles op het web goed te regelen. Ieder z'n vak. Spredle is een uniek online marketingpakket waarbij jouw verhaal wordt geproduceerd en verspreid op het web.

WEBSITE + complete ONLINE MARKETING
Wij regelen alles voor een vast bedrag per maand. Inspredable!

Adres: Rivium Quadrant, 2909 LC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0108500677
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Rivium Quadrant
Postcode: 2909 LC



op zoek naar gerelateerd: Marinus Vlot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Progress & Advance Progress & Advance 933 meter
Recensies
Ik ken de mensen van SPREDLE en de Werkende Website al een tijdje en ofschoon ik aanvankelijk helemaal niet zo van "clubjes" ben moet ik nu eerlijk bekennen dat SPREDLE iets heel bijzonders in zich heeft dat ik maar moeilijk kan duiden. Èn.... jaahaa, ik ben nu officieel lid van de SPREDLE Club. Één ding staat voor mij vast: het SPREDLE-concept werkt echt! Het verbindt ondernemers met nieuwe klanten en dat is precies wat we allemaal willen. SPREDLE zorgt ervoor dat jij èn je boodschap gevonden worden. En als bonus zijn daar de evenementen die er voor de leden van SPREDLE Club worden georganiseerd en waarvan ik onlangs de Masterclass Sales & Acquisitie Hoe Dan ? meemaakte. Een topavond met na afloop een gezellige netwerkborrel. Nou, dàt dus...
Het spredle concept is revolutionair. De wijze waarop de workshop wordt gegeven is zeer waardevol en draagt bij aan de juiste communicatie. Tijdens de brainday breng je samen met de experts van Spredle jouw bedrijf in beeld. Op deze manier zal de website en de spredle activiteiten meteen resultaat opleveren. Prettige mensen met een persoonlijke benadering die luisteren naar de ondernemers. Ik kan Spredle iedereen aanraden die van plan is een nieuwe website te laten maken en daarbij ook wil werken aan de online marketing.
- Spredle heeft de boodschap van mijn bedrijf, Wijnprofessor, goed begrepen en vertaalt in een ontwerp en stijl voor website en webshop die raak is; dat levert 2 sterren op. - Spredle staat open voor feed-back van de klant gedurende het “productieproces” en verwerkt deze vlot en adequaat; goed voor 1 ster. - Spredle verzorgt de marketing campagne op sociale media, maar verleent tevens support aan de klant zodat deze zelf additionele activiteit op sociale media kan genereren; weer een ster in de pocket. - Spredle werkt met één aanspreekpunt voor de klant, maar zet een klein gespecialiseerd team in om het werk gedaan te krijgen; als klant heb ik Spredle ervaren als een professioneel georganiseerd bedrijf; punt erbij.
Spredle heeft ons W-lies super geholpen met het maken van onze website en social media campagne. Leuk team om mee samen te werken, ze komen met goede ideeën en denken erg mee.
Spredle heeft een heldere analyse gemaakt van de werkzaamheden van Polijst Uw Praktijk. Dat is nog best ingewikkeld voor buitenstaanders. Immers ons leven is tandheelkunde, ons totale denken en doen moest visueel en tekstueel goed uitgebeeld worden. De mensen van Spredle, Suzanne voor het totaal overzicht en begeleiding, Carolien voor de vormgeving, Eline voor de teksten, Odile voor de beelden en niet te vergeten de techneuten hebben gezorgd voor een gesoigneerde website waarop de boodschap helder over komt. Dit is een visitekaartje voor onze nieuwe onderneming.
Team Spredle heeft onze nieuwe website Wildinhetgroenewoud gemaakt. Erg fijn hoe professioneel en snel je daar wordt geholpen. We hebben van klanten al veel complimenten gekregen over onze actieve en duidelijke manier van communiceren.
We zijn heel blij met Spredle als partner. Een professioneel bedrijf wat meedenkt en altijd snel reageert. Ze weten op alle gebied wat er speelt in de marketing business. Meer dan alleen een mooie site!
Wij zijn goed geholpen door Spredle met het maken van onze nieuwe website en de lancering van de Social Media campagne. Een complete oplossing van ontwerp tot het online zetten van de website. Daarnaast kunnen wij de website op ieder moment zelf op eenvoudige wijze aanpassen.
Toffe mensen die leuke uitjes en interessante masterclasses organiseren die je verder helpen met je bedrijf. Ontwerpen ook nog eens de mooiste websites die up-to-date blijven. Daarnaast staan ze ook nog eens altijd deskundig voor je klaar. Kortom; een fantastisch bedrijf!
Een top bedrijf, wat zeer professioneel werkt met een super leuk team dat altijd voor je klaar staat. Neemt enorm veel werk uit handen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid